Yazılım Mühendisliği için YouTube üzerinden Python öğrenirsem faydası olur mu?

Yer
Bremen
Daha fazla  
Meslek
NCR Trooper
Merhaba. Bu sene 10.sınıfa geçtim. İleride yazılım mühendisi olmak istiyorum. Öncelikle sorum şu. Sizce şimdi öğrenmeye başlamalı mıyım? YouTube üzerinden Python öğrenirsem faydası olur mu? 2. olarak iyi bir üniversiteden mezun olursam rahatça iş bulabilir miyim? Son sorum ise İngilizce hariç hangi dilleri öğrenmeliyim? İngilizce seviyem B2. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Merhaba. Bu sene 10.sınıfa geçtim. İleride yazılım mühendisi olmak istiyorum. Öncelikle sorum şu. Sizce şimdi öğrenmeye başlamalı mıyım? YouTube üzerinden Python öğrenirsem faydası olur mu? 2. olarak iyi bir üniversiteden mezun olursam rahatça iş bulabilir miyim? Son sorum ise İngilizce hariç hangi dilleri öğrenmeliyim? İngilizce seviyem B2. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Şimdi öğrenmeye başlayabilirsin ama bir şart ile azar azar. Çünkü derslerine de çalışmalısın. Fazla abartmadan Python çalış.

YouTube üzerinden Python öğrenebilirsin. Faydası elbet olacaktır.

İyi bir üniversite için dersine çalışman gerekecek o yüzden hem ders çalışıp hobi olarak Python öğrenebilirsin.

Rahatça iş bulabilirsin. Duruma göre değişiyor genelde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı