Yazılım mühendisliği okunur mu?

Redight

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi açık ve net sınava 66 gün kaldı. Bu süre zarfında yattım. 10 ve 11. sınıf temelim var ve hep sınıf birincisi falandım. 2 hafta önce çalışmaya başladım hesaplamalarıma göre sene sonuna kadar yaptığım planda yazılım mühendisliği ortalama 65k sıralama ile kazanabiliyorum. Sağlam para kazandırtır mı? Benim için önemli olan o ha tabii ki yazılım üstüne çok çalışacağım ki aram iyi yazılımlada geçen yaz can sıkıntısından HTML öğrendim. Dediğim gibi eğer okunmazsa sağlam para kazandırtmazsa bu sene yine plana sadık kalırım mezun senemde tıpa oynarım.

İşini sağlam yaparsan her meslek sağlam para kazandırır. Ortalama yazılım mühendisi 60k alıyor. Öğretmen 55k alıyor.

Mümkünse bilgisayar oneririm hocam. Diplomaniz daha güçlü olur. Ama yazilim da güzel bolum bence.

İşini sağlam yaparsan her meslek sağlam para kazandırır. Ortalama yazılım mühendisi 60k alıyor. Öğretmen 55k alıyor.
Bekçide aynı hatta daha fazla alıyor kafa patlatmıyor devriye atıyor yatıyor kalkıyor yine aynı işi yapıyor. Konuşurken biraz mantıklı konuşsak diyorum. Bilişim sektörü tamamen bitik durumda. Yapay Zekadan dolayı bilişim üzerine mühendislik eğitimi almak. Tekerleği Yeniden Keşfetmek gibi birşeydir..

2000'li yıllardaki gibi bilişim sektörü artık popüler değil.

Ben de farklı bir şey yazmadım. Öğretmenle aynı maaşı alıyor, öğretmen gibi 3 ay tatili yok, her gün yeni şeyler öğrenme derdin yok diyorum. Okurken mantıklı okusan diyorum.

Son düzenleme:
Ben de farklı bir şey yazmadım. Öğretmenle aynı maaşı alıyor, öğretmen gibi 3 ay tatili yok, her gün yeni şeyler öğrenme derdin yok diyorum. Okurken mantıklı okusam diyorum.
Bence senin aynanın karşısına geçip gerçeklerle yüzleşme vaktin gelmiş. Nedeni yazarken bile tuşlara yanlış basıyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…