Manisa Celal Bayar Üniversitesi yazılım mühendisliği okuyorum. İkinci sınıfa geçtim. Sadece güz döneminde gidebildim okula. O kadar izlenimim bile kötüydü. Bölüm iyi olmasına rağmen fakülte çok kötü. Turgutlu denen ilçede. Kafeleri bilmem neleri var ama kötü sonuçta. Yazılım mühendisliği (mtok) bölümündeyim kendi şehrim olan Kocaeli Üniversitesi yazılım mühendisliği(normal) bölümüne yatay geçiş yapsam mı diye düşünüyorum. Kafamda 2 tane soru işareti var. Birincisi kabul edilip edilmemem. Başarıya dayalı geçiş yapmak istiyorum. Koü'nün kendi sitesinden baktığımda hesaplamayı (gano*0.4+ ÖSYM yerleştirme puanı * 0.6) olarak gösteriyor. Ganom: 3.09 yerleştirme ise 401. buna göre not 241 oluyor. Bütün üniler uzaktan olduğu için bahar döneminde herkes notunu yükseltti. Bu yüzden kabul edilip edilemeyeceğimi bilmiyorum. Zaten sonuçları geç çıkıyor. Manisa'da ise evde değilim boştayım. Sonuçların açıklanmasını beklersem yer bulmam çok zor. Buna ek olarak ikinci soru işareti ise biraz benim aile durumumla alakalı. 15 yıldır falan annem babam ayrı. Annem benden bağımsız sebeplerden dolayı Manisa'ya yerleşecek birkaç ay sonra. Bu yıl onunla aynı evde kalabilme durumumda yok uzak kalıyor fakülteye. Kocaeli'de babam var. Aslında bu anneni mı babanı mı seçiceksin gibi bir duruma dönüşüyor. Bu da çok büyük bir soru işareti bende. Anlattıklarım çerçevesinde sizin düşünceniz nedir? Sahip olduğum Gano ve yerleştirme puanı ile kabul edilir miyim? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.