american_psycho Decapat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 509 18 Eylül 2022 #11 TheSubhan dedi: @LazJedi neden güldün? Genişletmek için tıkla... Gülmeleri gayet normal. Bir insanın yazılım öğrenme amaçlarından biri site hacklemek olamaz.
TheSubhan dedi: @LazJedi neden güldün? Genişletmek için tıkla... Gülmeleri gayet normal. Bir insanın yazılım öğrenme amaçlarından biri site hacklemek olamaz.
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 18 Eylül 2022 #12 Vatan için Pentagon'u hackleyerek başla bu göreve asker!
TheSubhan Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 456 Çözümler 1 18 Eylül 2022 #13 Unti dedi: Ne güzel günlerdi. Hocam kursa gidebilirsiniz ücretsiz kurslar oluyor bir de liseye geçtiğiniz bilişim teknik veya bilişim meslek seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yaz gelsin gideceğim.Bu yaz tembellik yaptım.
Unti dedi: Ne güzel günlerdi. Hocam kursa gidebilirsiniz ücretsiz kurslar oluyor bir de liseye geçtiğiniz bilişim teknik veya bilişim meslek seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yaz gelsin gideceğim.Bu yaz tembellik yaptım.
5 575457 Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 3.467 Makaleler 1 Çözümler 10 18 Eylül 2022 #14 Aman hocam Rusya'yı filan hacklersin başın belaya girer yapma.
Bamard Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 373 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2022 #15 TheSubhan dedi: Selam. Yaşım biraz küçük. 2 senedir yazılım oğrenmek istiyorum. Yazılıma nereden başlamalıyım? YouTube üzerinden oğrenebilir miyim? Site hackleyebilir miyim? @LazJedi neden güldün? Genişletmek için tıkla... Amacın hackerlık mı yazılımcı olmak mı?
TheSubhan dedi: Selam. Yaşım biraz küçük. 2 senedir yazılım oğrenmek istiyorum. Yazılıma nereden başlamalıyım? YouTube üzerinden oğrenebilir miyim? Site hackleyebilir miyim? @LazJedi neden güldün? Genişletmek için tıkla... Amacın hackerlık mı yazılımcı olmak mı?
Wilfaelor Decipat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 1.982 Makaleler 2 Çözümler 5 18 Eylül 2022 #16 575457 dedi: Hacker Typer by Pranx Start typing random text to simulate that you're hacking a computer system. Discover the programs clicking the icons on the right or... pranx.com Genişletmek için tıkla... Lan yıllar geçti üzerinden, hala şu siteye girip F11'e basınca garip garip duygular hissediyorum, kanda var resmen.
575457 dedi: Hacker Typer by Pranx Start typing random text to simulate that you're hacking a computer system. Discover the programs clicking the icons on the right or... pranx.com Genişletmek için tıkla... Lan yıllar geçti üzerinden, hala şu siteye girip F11'e basınca garip garip duygular hissediyorum, kanda var resmen.
TheSubhan Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 456 Çözümler 1 18 Eylül 2022 #17 575457 dedi: Aman hocam Rusya'yı filan hacklersin başın belaya girer yapma. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
575457 dedi: Aman hocam Rusya'yı filan hacklersin başın belaya girer yapma. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
ExcellentRatio Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 145 Çözümler 2 18 Eylül 2022 #18 Yazılım dediğin çok geniş, yüzlerce dil var. Tavsiyem Python'la başla ancak web geliştiriciliği için HTML, CSS, JS bilmen lazım.
Yazılım dediğin çok geniş, yüzlerce dil var. Tavsiyem Python'la başla ancak web geliştiriciliği için HTML, CSS, JS bilmen lazım.
TheSubhan Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 456 Çözümler 1 18 Eylül 2022 #19 Bamard dedi: Amacın hackerlık mı yazılımcı olmak mı? Genişletmek için tıkla... Yazılımcı olmak.Sadece merak ettim.
Bamard dedi: Amacın hackerlık mı yazılımcı olmak mı? Genişletmek için tıkla... Yazılımcı olmak.Sadece merak ettim.
Wilfaelor Decipat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 1.982 Makaleler 2 Çözümler 5 18 Eylül 2022 #20 TheSubhan dedi: Yazılımcı olmak.Sadece merak ettim. Genişletmek için tıkla... Seni etiketleyip bir rehber bıraktım, o rehberi okuyarak başlayabilirsin.
TheSubhan dedi: Yazılımcı olmak.Sadece merak ettim. Genişletmek için tıkla... Seni etiketleyip bir rehber bıraktım, o rehberi okuyarak başlayabilirsin.