Tamamen size kalmış. Ne yapmak istediğinize göre ileride bir alan seçersiniz ama başlangıç için bir dil öğrenmeye veya algoritma öğrenmeye başlayabilirsiniz. Udemy kursları öneririm. Benim aldığım kurslar şu şekilde Türkçe alt yazılar gerçekten kaliteli ve bir sorunla karşılaştığımda soru soruyorum cevap vermeleri çok uzun sürmüyor.
Yapmak istemeyeceğiniz kadar farklı alan var. Yapay zekaya yönelebilirsiniz, siber güvenlik istiyormuşsunuz bu alanda ilerleyebilirsiniz, web tasarımıyla ilgilenebilirsiniz (front end-backend gibi), mobil uygulama geliştirebilirsiniz, masaüstü uygulama geliştirebilirsiniz, oyun geliştirebilirsiniz vs vs. kısacası bilgisayarda yaptığınız en ufak bir davranış bile yazılımcıların sayesinde oluyor o yüzden çok kapsamlı bir soru. Bir alan seçtim başka alana yönelemem diye düşünmeyin bir tane dil ve alan seçin bu konuda ilerleyin. Eğer ne seçeceğinizde zorlanıyorsanız Python öğrenmesi de kolaydır kullanıldığı alanlar da geniştir onunla da başlayabilirsiniz.
Obtain Modern C++ Object-Oriented Programming (OOP) and STL skills. C++14 and C++17 covered. C++20 info see below.
Master Python by building 100 projects in 100 days. Learn data science, automation, build websites, games and apps!
Python kursundaki kadının konuşma tarzı pek hoşuma gitmiyor o yüzden 1.25X ile izliyorum. Ayrıca aşağıdaki kursu almıştım ama iade etmek zorunda kalmıştım ancak bu kişinin aksanı ve anlatış biçimi aşırı hoşuma gitmişti ilerleyen zamanlarda ondan da almayı planlıyorum.
Learn Python like a Professional Start from the basics and go all the way to creating your own applications and games