Yazılım nereden öğrenilir?

Swezy Emre

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben yazılım öğrenmek istiyorum arkadaşım da bu işlerle ilgileniyor bedavaya nasıl yazılım öğrenebilirim veya ucuz bir şekilde? Ayrıca bu yazılımla programlama yapmak veya sitelerin güvenlik duvarını yapmak gibi işlerle para kazanmak istiyorum. Kısacası yazılımı iş olarak benimsemek istiyorum.

Merhaba arkadaşlar, ben yazılım öğrenmek istiyorum arkadaşım da bu işlerle ilgileniyor bedavaya nasıl yazılım öğrenebilirim veya ucuz bir şekilde? Ayrıca bu yazılımla programlama yapmak veya sitelerin güvenlik duvarını yapmak gibi işlerle para kazanmak istiyorum. Kısacası yazılımı iş olarak benimsemek istiyorum.
Sırf videolarla değil, araştırma ve istikrar da işin içerisine girdiği zaman öğrenmeniz daha kolaylaşır. Araştırmalarınızı sadece Türkçe olarak değil, İngilizce ve diğer yabancı dillerle birlikte de yapmalısınız ki daha fazla içeriğe erişin. Türkçe ve İngilizce ücretli Udemy gibi yerlerden ucuza kurslardan yararlanabilirsiniz, onun dışında YouTube üzerinde milyonlarca video mevcut.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı