Yazılım öğrenirken sıkılıyorum

SehmusInalV

Decapat
Daha fazla  
Evet. Daha nereden başlamalı onu bile bilmiyorum. Hangi dil ile başlayacağımı ve nasıl ilerleyeceğimi bile bilmiyorum. Eskiden saatlerce bilgisayarda takılırdım. Şimdi ise 1 saat oturunca sinir krizi geçirip kalkıyorum. Yazılım öğrenmek istiyorum fakat bunu yapamadan bilgisayardan kalkıyorum. Çözümü nedir? Ne yapmalıyım?

Buradan çözüm istemek çok mantıksız. Sıkılıyorsanız zaten bu işi yapmanız mantıklı değil. Demek ki sevmiyorsunuz.

Kendimden örnek verirsem, herhangi bir yerden yazılım ile alakalı video izlerken heyecanlı oluyorum. Bu heyecanımı hiç kaybetmedim şu ana kadar. Eğer sıkılıyorsanız yazılım size göre değil.

Evet. Daha nereden başlamalı onu bile bilmiyorum. Hangi dil ile başlayacağımı ve nasıl ilerleyeceğimi bile bilmiyorum. Eskiden saatlerce bilgisayarda takılırdım. Şimdi ise 1 saat oturunca sinir krizi geçirip kalkıyorum. Yazılım öğrenmek istiyorum fakat bunu yapamadan bilgisayardan kalkıyorum. Çözümü nedir? Ne yapmalıyım?
sabır ve sıkı araştırma yapmazsan zaten bu işi beceremezsin. benim tek motivasyonum azimim. o kadar azimliyim ki ne istersem onu elde etmeden durmam ta ki imkansız olduğunu anlayana kadar

Öğrenmeyi öğrenmek diye birşey var. Bunu bilmediğimiz için nereden başlayacağız nasıl yol alacağız bilmiyoruz. Başarmak bir alışkanlıktır. Bu alışkanlığı edinmenizi tavsiye ederim.

Oyun haline getirerek yapabilirsin. Hangi dille başlayacağın alanına göre değişir. Gökten bilgi gelmiyor , biraz uğraşman gerekli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı