Merhaba dostlar, ben yazılım öğrenmeye çalışıyorum yıllardır ama çok sıkılıyorum. Bir müddet sonra bırakıyorum. Sonra tekrar başlıyorum sıfırdan. Ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba dostlar, ben yazılım öğrenmeye çalışıyorum yıllardır ama çok sıkılıyorum. Bir müddet sonra bırakıyorum. Sonra tekrar başlıyorum sıfırdan. Ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz?
Sıkıldığın bir şeyse öğrenmeye çalışma. Aklında nasıl bir meslek varsa okuyabiliyorsan onu oku veya öğren.Merhaba dostlar, ben yazılım öğrenmeye çalışıyorum yıllardır ama çok sıkılıyorum. Bir müddet sonra bırakıyorum. Sonra tekrar başlıyorum sıfırdan. Ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz?
Herhangi bir şeyi öğrenmek irade işi. Öğrenmek dediğimiz şey vakit ve fazlasıyla emek gerektiren bir eylem. Sadece yazılım değil. Cümlenin kalanına katılıyorum ama.Yazılım öğrenmek irade işi, irade ve sabrınız yoksa farklı alanlara yönelmeyi düşünebilirsiniz.
Her işin içinde irade var.Yazılım öğrenmek irade işi, irade ve sabrınız yoksa farklı alanlara yönelmeyi düşünebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.