Yazılım öğrenmek için en iyi yapay zeka hangisidir?

saitan

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, full-stack dev olma yolunda eğitim alıyorum. Bazı konularda yapay zeka anlatımına ihtiyacım oluyor, bu konuda en iyi yapay zeka hangisidir? ChatGPT çoğu şeyi text olarak anlatıyor, görsel olarak anlatabilen yapay zekalar hangileri?

Henüz "popüler" Online yapay zeka içerisinde Media desteği yok. Sesli iletişimi bile çok büyük bütçeler ile oluşturdular.
Mevcut yapay zekalar ile sesli iletişim kuruluyor olması, onların text base olmadığı manasına gelmiyor.

Bolca YouTube'da her türlü yazılıma ait eğitim videoları var. Yetmediği yerde Udemy gibi farklı eğitim yerlerinden destek alabilirsiniz. Mevcut eğitim esnasında sizi yönlendireceklerdir.
Öncelik temel eğitim ile merakınızı ilginizi çeken konular için örnekleme yapın. Güncel konuları kendi site ve sosyal medya hesaplarından takip edin.

Zaman ile mevcut popüler yapay zekalar size fazlası ile işinizi kolaylaştırdığını anlarsınız. Ama güncel kod veya shema konusunda şüpheli olmayı unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…