A assasin_99 Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #1 Yazılımla ilgili hiçbir şey bilmiyorum hangi programlama dilinden başlamalıyım.
RXS6 Picopat Katılım 8 Kasım 2024 Mesajlar 291 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 13500h 8gb ddr5 4800mhz rtx 4050 6gb 1tb m2 ssd Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mart 2025 #2 assasin_99 dedi: Yazılımla ilgili hiçbir şey bilmiyorum hangi programlama dilinden başlamalıyım. Genişletmek için tıkla... Önce bir yol haritası oluştur kendine yazılımın hangi dalında ustalaşmak istediğini belirle. Sonrasında ise github sayfalarında çok rahat yol haritaları bulursun onlara göre kendini şekillendir.
assasin_99 dedi: Yazılımla ilgili hiçbir şey bilmiyorum hangi programlama dilinden başlamalıyım. Genişletmek için tıkla... Önce bir yol haritası oluştur kendine yazılımın hangi dalında ustalaşmak istediğini belirle. Sonrasında ise github sayfalarında çok rahat yol haritaları bulursun onlara göre kendini şekillendir.
pottie4r Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 1.540 Makaleler 2 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #3 "Elektrikçi olmak istiyorum, hangi ekipmanı öğrenerek başlayayım?" gibi bir soru sormuşsunuz.
CookLeak Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 440 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #4 Bu siteden hangi alanda ilerlemek istiyorsan sana harita veriyor. Developer Roadmaps - roadmap.sh Community driven roadmaps, articles and guides for developers to grow in their career. roadmap.sh
Bu siteden hangi alanda ilerlemek istiyorsan sana harita veriyor. Developer Roadmaps - roadmap.sh Community driven roadmaps, articles and guides for developers to grow in their career. roadmap.sh