Kayra Enes Femtopat Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #1 Yazılım okuyorum daha bu sene başladım ve bircok yazılım ile alakalı terimleri bilmediğimi fark ettim. Ogrenmem icin bir site video vs var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2025
Yazılım okuyorum daha bu sene başladım ve bircok yazılım ile alakalı terimleri bilmediğimi fark ettim. Ogrenmem icin bir site video vs var mı?
Lordwarge Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #2 Udemy de Jonass Schmedtmann. Bu adam çok iyi Jonas Schmedtmann | Web Developer, Designer, and Teacher| Udemy Jonas Schmedtmann is a Udemy instructor with educational courses available for enrollment. Check out the latest courses taught by Jonas Schmedtmann www.udemy.com
Udemy de Jonass Schmedtmann. Bu adam çok iyi Jonas Schmedtmann | Web Developer, Designer, and Teacher| Udemy Jonas Schmedtmann is a Udemy instructor with educational courses available for enrollment. Check out the latest courses taught by Jonas Schmedtmann www.udemy.com
Taha_Erdem Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 577 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #3 Udemy'de murat yücedağ'ın kurslarını alabilirsin.
Kayra Enes Femtopat Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #4 Lordwarge dedi: Udemy de Jonass Schmedtmann. Bu adam çok iyi Jonas Schmedtmann | Web Developer, Designer, and Teacher| Udemy Jonas Schmedtmann is a Udemy instructor with educational courses available for enrollment. Check out the latest courses taught by Jonas Schmedtmann www.udemy.com Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim hocam Taha_Erdem dedi: Udemy'de murat yücedağ'ın kurslarını alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam en kısa zamanda izleyeceğim
Lordwarge dedi: Udemy de Jonass Schmedtmann. Bu adam çok iyi Jonas Schmedtmann | Web Developer, Designer, and Teacher| Udemy Jonas Schmedtmann is a Udemy instructor with educational courses available for enrollment. Check out the latest courses taught by Jonas Schmedtmann www.udemy.com Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim hocam Taha_Erdem dedi: Udemy'de murat yücedağ'ın kurslarını alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam en kısa zamanda izleyeceğim