Yazılım öğrenmek için kaynak önerisi

Daha fazla  
Meslek
Belki Yazılımcı
Söylediğiniz kaynaklardan liste arşiv yapacağım. O yüzden bildiğiniz kaynakları 5 üzerinden puanlayarak söyleyin.
Sonrasında websiteme koyacağım ve mimind uygulamasından harita olarak çıkaracağım.
Söylediğiniz kaynaklardaki eğitimlerin ne işe yaradığını da yazmanız güzel olabilir. Mesela "şu eğitim oyun yapmaya yarıyor" gibi.
Onun haricinde eğitimlerden dosya halinde olanları varsa onları da söyleyin. Onları da siteye ekleyebilirim.

Not: Gereksiz şeyler yazmayalım lütfen.
Not 2: Piyasada kişilere para kazandıracak eğitimleri özellikle söylemeniz daha iyi olur.
Not 3:Lütfen bildiğiniz baktığınız kaynkaları önerin.
Not 4latform yerine ders önerin lütfen. Önemli olan hangi dersin iyi olduğu.
Site:WWW.Megagem.site

Son düzenleme:

Hangi dil için arıyorsunuz.

Necati Ergin'in "C ve C Programcıları Derneği" kitabı en temel bilgiden üst seviyelere kadar çok güzel anlatım yapan bir kitap. 5/5 verilebilir.
En temel bilgilerden ust seviyeler demissiniz. Benim de bilgim sifir. Ve bu ise baslamak istiyorum bana da onerirmisiniz?

C# için güzel kaynak.

@316255 Bu kitap size çok iyi yardımcı olur. İnternette PDF'i var ve yaklaşık 520 sayfa. Her tür bilgiye erişebilirsiniz C ile ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…