Ther Megapat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 3.490 Çözümler 125 4 Ekim 2021 #21 Sayısalda en kötü 200 bine girersen öğrenebilirsin.
pesiNsane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 1.476 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Alacak Yönetim UZMANI 4 Ekim 2021 #22 Ömer Faruk Çift dedi: Ücretli bir ders fakat çok pahalı değil 37TL gibi bir fiyatı var şu anlık (tek ödeme). Python için ders arıyorsanız muazzam bir ders diyebilirim kesinlikle. (40+ Saat) Python | Sıfırdan İleri Seviye Programlama (2020) (40+ Saat) - Python ve Programlama Öğrenin. Django , Web Geliştirme , Veri Analizi (Pandas , Numpy), Selenium www.udemy.com Genişletmek için tıkla... Bende yeni satın aldım hafta sonu başlıyorum sıfır bilgim var güzel mi sizce? Lıterhf dedi: Bende Cden başladım ve Kaan academyden devam ediyorum mükemmel bir anlatması var. Genişletmek için tıkla... Hocam link atma şansınız var mıdır ? hangi dersleri alıyorsunuz.
Ömer Faruk Çift dedi: Ücretli bir ders fakat çok pahalı değil 37TL gibi bir fiyatı var şu anlık (tek ödeme). Python için ders arıyorsanız muazzam bir ders diyebilirim kesinlikle. (40+ Saat) Python | Sıfırdan İleri Seviye Programlama (2020) (40+ Saat) - Python ve Programlama Öğrenin. Django , Web Geliştirme , Veri Analizi (Pandas , Numpy), Selenium www.udemy.com Genişletmek için tıkla... Bende yeni satın aldım hafta sonu başlıyorum sıfır bilgim var güzel mi sizce? Lıterhf dedi: Bende Cden başladım ve Kaan academyden devam ediyorum mükemmel bir anlatması var. Genişletmek için tıkla... Hocam link atma şansınız var mıdır ? hangi dersleri alıyorsunuz.
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 4 Ekim 2021 #23 pesiNsane dedi: Bende yeni satın aldım hafta sonu başlıyorum sıfır bilgim var güzel mi sizce? Hocam link atma şansınız var mıdır? Hangi dersleri alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... C dersini almıştım ilk başta Kaan academy umedy yazın cıkıyor hemen.
pesiNsane dedi: Bende yeni satın aldım hafta sonu başlıyorum sıfır bilgim var güzel mi sizce? Hocam link atma şansınız var mıdır? Hangi dersleri alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... C dersini almıştım ilk başta Kaan academy umedy yazın cıkıyor hemen.
Ömer Faruk Çift Megapat Katılım 9 Ağustos 2016 Mesajlar 602 Çözümler 6 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #24 pesiNsane dedi: Bende yeni satın aldım hafta sonu başlıyorum sıfır bilgim var güzel mi sizce? Genişletmek için tıkla... Sıfır bilgiyle bile gayet anlaşılır anlatıyor. Her konu sonrası ödevlendirme de yapıyor. Öğrenmek isteyen biri için cidden bir nimet
pesiNsane dedi: Bende yeni satın aldım hafta sonu başlıyorum sıfır bilgim var güzel mi sizce? Genişletmek için tıkla... Sıfır bilgiyle bile gayet anlaşılır anlatıyor. Her konu sonrası ödevlendirme de yapıyor. Öğrenmek isteyen biri için cidden bir nimet
pesiNsane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 1.476 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Alacak Yönetim UZMANI 6 Ekim 2021 #25 Ömer Faruk Çift dedi: Sıfır bilgiyle bile gayet anlaşılır anlatıyor. Her konu sonrası ödevlendirme de yapıyor. Öğrenmek isteyen biri için cidden bir nimet Genişletmek için tıkla... MacBook almıştım boşuna durmasın diye başlıyorum bende.
Ömer Faruk Çift dedi: Sıfır bilgiyle bile gayet anlaşılır anlatıyor. Her konu sonrası ödevlendirme de yapıyor. Öğrenmek isteyen biri için cidden bir nimet Genişletmek için tıkla... MacBook almıştım boşuna durmasın diye başlıyorum bende.
Pweck Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2016 Mesajlar 1.298 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #26 316255 dedi: Aslinda komple herseyimle sifir. Oncelikle ogrenmeye calistigim sey HTML ardindan PHP, ASP JavaScript, VB Script ogrenebilmek. Genişletmek için tıkla... cs50 ile başlamanızı öneririm ben öyle yaptım.
316255 dedi: Aslinda komple herseyimle sifir. Oncelikle ogrenmeye calistigim sey HTML ardindan PHP, ASP JavaScript, VB Script ogrenebilmek. Genişletmek için tıkla... cs50 ile başlamanızı öneririm ben öyle yaptım.
BeecoV Megapat Katılım 18 Mayıs 2015 Mesajlar 208 Çözümler 2 6 Ekim 2021 #27 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et JavaFX için çok güzel bir video. İngilizce bir video fakat çok güzel anlatıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et JavaFX için çok güzel bir video. İngilizce bir video fakat çok güzel anlatıyor.
Zeuszeus2023 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2019 Mesajlar 1.591 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Belki Yazılımcı 8 Ekim 2021 #28 İzlemesi zevkli ve sıkıcı olmayan kaynaklar biliyor musunuz?
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.523 Makaleler 3 Çözümler 58 14 Ekim 2021 #29 Engin Demiroğ. Kendisi bu piyasada en iyi C# öğreten kişidir, onun kurslarına bakabilirsiniz.