C Can0p Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 166 Çözümler 1 26 Ekim 2021 #1 Siber güvenlik ve web geliştirme için eğitim arıyorum. Satın alacak param yok, ücretsiz olursa daha iyi olur. Ayrıca devletin eğitim verdiği bir web sitesi vardı, adını unuttum, bilenler yazabilir mi?
Siber güvenlik ve web geliştirme için eğitim arıyorum. Satın alacak param yok, ücretsiz olursa daha iyi olur. Ayrıca devletin eğitim verdiği bir web sitesi vardı, adını unuttum, bilenler yazabilir mi?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.638 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul 11 Kasım 2021 #2 Can0p dedi: Ayrıca devletin eğitim verdiği bir web sitesi vardı, adını unuttum, bilenler yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... www.uzaktanegitimkapisi.cbiko.gov.tr Yazılım için iyi üniversitelerin akademik veri sistemine girip ders notları ile videolarına bakabilirsiniz.
Can0p dedi: Ayrıca devletin eğitim verdiği bir web sitesi vardı, adını unuttum, bilenler yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... www.uzaktanegitimkapisi.cbiko.gov.tr Yazılım için iyi üniversitelerin akademik veri sistemine girip ders notları ile videolarına bakabilirsiniz.