Merhaba, benim bir haber uygulaması tarzı bir uygulama geliştirme fikrim var fakat şu an yazılım bilgim sıfır ve uygulamamın da basit bir şey olmasını istemiyorum. O yüzden iyi bir şekilde yazılım öğrenmek istiyorum. Hangi yazılım alanına çalışmam gerektiğini de bilmiyorum. Bunun için öneri kaynaklarınız, tavsiye ettiğiniz Udemy kurslarınız ya da yapmamı önerdiğiniz herhangi bir şey varsa bilmek isterim.
Merhaba, benim bir haber uygulaması tarzı bir uygulama geliştirme fikrim var fakat şu an yazılım bilgim sıfır ve uygulamamın da basit bir şey olmasını istemiyorum. O yüzden iyi bir şekilde yazılım öğrenmek istiyorum. Hangi yazılım alanına çalışmam gerektiğini de bilmiyorum. Bunun için öneri kaynaklarınız, tavsiye ettiğiniz Udemy kurslarınız ya da yapmamı önerdiğiniz herhangi bir şey varsa bilmek isterim.
Yazılım kariyerine ücretsiz online eğitimlerle başla. Hedeflerine ulaşmak için ücretsiz dersleri tamamla, sertifika kazan, bootcamp’lere katıl, işe yerleş!
My childhood was spent in Niğde, so was my adulthood. I want to advance and make a career in the software field. I started software development in high school. - huso51
github.com
Java dili er yada geç bir gün mutlaka karşınıza çıkacaktır!
Java dilinden asla kaçış yoktur!
Java’ya başlamanın yaşı olmaz!
Her programcı Java dilini tadacaktır.
Programcılar ikiye ayrılır. Java programlama dilini bilenler ve bilmeyenler.
Konuyu açan kişi mobil olduğunu söylememiş yazdığı ilk yorumda. Ben kendi bildiğim kaynakları paylaştım. Ama mobil olarak değil. Genel Java olarak paylaştım.
Java'yı bir şey sananlar kendince eğleniyor işte.
Java ile yeni uygulama yapan kendinden şüphe etsin. Eski uygulamaların bakımı dışında kullanılması saçmalık.
Konu sahibinin anlattığına göre Android uygulama yapmak istiyor. Bunun raconu da Kotlin. Oturup Flutter, React Native gibi şeylerle de uğraşabilir tabii. Oyun yaparken C# kullanmaktan çok da farklı olmadığını belirtmeme gerek yok sanırım.