Yazılım öğrenmek için ne yapılmalı?

sfxlopez

Hectopat
Daha fazla  
Yazılım ve kodlama öğrenmek istiyorum videolar yanı sıra bilgi edinebileceğim kitap ve benzeri ürünler var mı acaba, öğrenmek için ne yapmalı ve nereden başlamalıyım?

İlk olarak İngilizcenizi geliştirmenizi tavsiye ediyorum. Ardından kitaplar, videolar ve projeleriniz aracılığıyla kendinizi geliştirebilirsiniz.

Bu rehber baya işini görür:
Merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin konu sahibine.

Web geliştirme üzerine yoğunlaşabilirim ama oyun geliştirme de tercihim.

Yazılım ve kodlama öğrenmek istiyorum videolar yanı sıra bilgi edinebileceğim kitap ve benzeri ürünler var mı acaba, öğrenmek için ne yapmalı ve nereden başlamalıyım?
yıllardır yapıyorum hocam kitaplara para vermeye değmez ne üzerine kod yazacaksın önce onu öğren
backend/frontend web
mobil app
desktop
api
otomasyon
bot sistemleri

bunları seçtikten sonra ilgine göre github gibi yerlerden kodları incele kendine göre ekleme/çıkarma yap anlamadığın yeri stackoverflow dan yada çeşitli forumlardan bak
php dersleri 1 ile olacak işler değil kod yapısını anladıktan sonra çoğu dili yazabiliyorsun zaten

başarılar

Her şeyi yapmak istiyorsan, hiç bir şeyi yapamazsın. Ama başlangıçta her şeyi denemek faydalı. Ne yapmak istediğin ile ne yapabileceğin, her zaman farklı şeyler olur.

Her şeyi yapmak istiyorsan, hiçbir şeyi yapamazsın. Ama başlangıçta her şeyi denemek faydalı. Ne yapmak istediğin ile ne yapabileceğin, her zaman farklı şeyler olur.

Bilmece için teşekkür ederim hocam, frontend web üzerine daha hevesli olduğumu düşünüyorum çünkü vasıfsız sadece oyun oynayan yazı yazmaya meyilli bir bireyim sadece ve sanırım elimden sadece düşünmek ve yazmak geliyor ve bana göre tasarım ve geliştirme uygun görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…