Kayzıy Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 821 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #1 9. sınıfa geçeceğim için yavaş yavaş yazılım öğrenmek istiyorum. Çok zorlayan bir eğitim serisi önermezseniz sevinirim . Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2021
9. sınıfa geçeceğim için yavaş yavaş yazılım öğrenmek istiyorum. Çok zorlayan bir eğitim serisi önermezseniz sevinirim .
Addvar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 1.266 Makaleler 4 Çözümler 9 16 Temmuz 2021 #2 Kayzıy dedi: 9. sınıfa geçeceğim için yavaş yavaş yazılım öğrenmek istiyorum. Çok zorlayan bir eğitim serisi önermezseniz sevinirim . Genişletmek için tıkla... Btk akademi güzel. Yeni üyelik oluyor mu bilmiyorum ama.
Kayzıy dedi: 9. sınıfa geçeceğim için yavaş yavaş yazılım öğrenmek istiyorum. Çok zorlayan bir eğitim serisi önermezseniz sevinirim . Genişletmek için tıkla... Btk akademi güzel. Yeni üyelik oluyor mu bilmiyorum ama.
EntityCosmologist Picopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 230 Çözümler 3 16 Temmuz 2021 #3 Kayzıy dedi: 9. sınıfa geçeceğim için yavaş yavaş yazılım öğrenmek istiyorum. Çok zorlayan bir eğitim serisi önermezseniz sevinirim . Genişletmek için tıkla... Hangi yazılım dilini öğrenmek istiyorsunuz 9. sınıflara bildiğim kadarıyla Python öğretiyorlar (bildiğim kadarı ile) ondan dolayı BTK Akademi veya YouTube güzel kaynaklar olabilir.
Kayzıy dedi: 9. sınıfa geçeceğim için yavaş yavaş yazılım öğrenmek istiyorum. Çok zorlayan bir eğitim serisi önermezseniz sevinirim . Genişletmek için tıkla... Hangi yazılım dilini öğrenmek istiyorsunuz 9. sınıflara bildiğim kadarıyla Python öğretiyorlar (bildiğim kadarı ile) ondan dolayı BTK Akademi veya YouTube güzel kaynaklar olabilir.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 16 Temmuz 2021 #4 W3schools olabilir.