Yazılım öğrenmek için tavsiyeler

Matematik öğrenerek başlayabilirsin.

Matematik olmadan yazılımı kavrayamazsın, sadece ezberlersin.

Şu sıra ile ilerle:

Blok Kodlama - Python - C - C#

Bu dilleri soldan sağa doğru "Temellerini" öğrenirsen artık kodlama hayatına başlayabilirsin. Diyelim bunları öğrendin ve Python'a devam edeceksin, yeni projeler dene, C++'mi öğreneceksin, öğren.

Matematik öğrenerek başlayabilirsin.

Matematik olmadan yazılımı kavrayamazsın, sadece ezberlersin.
Neye göre diyorsun bunu her ağzı olan konuşuyor, arkadaş front-end tarafında çalışacaksa neyin matematiğinden söz edeceksin insanların hevesini kırabilecek gereksiz yorumlar yapmayalım.

Bir süre sonra yazılımı öğrenmediğini, sadece ezberleyip geçtiğini fark edince daha fazla üzülmez mi?
Yazılım=Matematik değildir spesifik konularda lazım oluyor olabilir fakat arkadaşın nereye yöneleceği kendine kalmış ezberleme işi ile matematiği anlamadım ben üzüleceğini düşünmüyorum.

Bir süre sonra yazılımı öğrenmediğini, sadece ezberleyip geçtiğini fark edince daha fazla üzülmez mi?
Kodlamanın asıl temeli Temel seviye ingilizce ve ezberdir. Ben Ezber şekilde kodluyorum. Bu Ezber muhabbeti kişiden kişiye değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…