Yazılım öğrenmek için Windows vs. Linux vs. macOS

Bunu bilmiyordum.

WSL'de Linux'daki rahatlığı alabileceğini sanmıyorum. Bu sistem gayet de uygun Linux için. Hem Winzort'un saçma sapan güncelleme hataları ve dayatmacı politikaları varken Linux çok daha güzel duruyor emin olun.

Windows önermemin nedeninin donanımla ilgisi yok. WSL 2'nin normal Linux'dan farkı yok, VM üzerinde çalışıyor.

Linux için KDE Neon öneririm.

Hayır, Ubuntu iyi bir dağıtım değil. Linux Mint, Fedora gibi dağıtımlara bakması daha iyi. Ek olarak şu anda CentOS kullanıyormuş arkadaş. CentOS Fedora tabanlı alışması daha kolay olur.
Saçmalık. Yeni başlayan için community'si iyi olanı önermek yerine neden fedora lol. Erkek adam Arch basar geçer de gerçi.

Fedora'da CUDA ile ML çalışılabiliyor muydu?

Saçmalık. yeni başlayan için Community'si iyi olanı önermek yerine neden Fedora LoL. Erkek adam Arch basar geçer de gerçi.

Fedora'da CUDA ile ML çalışılabiliyor muydu?

Adam halihazırda CentOS kullanıyor, Fedora tabanlı, orada öğrendiği birçok şey Fedora'da da vardır eminim.
@0ndefined CentOS eğitimini atar mısın bir?

Adam halihazırda CentOS kullanıyor, Fedora tabanlı, orada öğrendiği birçok şey Fedora'da da vardır eminim.
@0ndefined CentOS eğitimini atar mısın bir?

Atarım tabi ama bu forumda video linki atmak yasak mıdır tam olarak bilemiyorum bilgilendirirseniz sevinirim.

Hayir degil, ben kac defa Linux kategorisinde rehber olarak video biraktim bir şey olmadı.

Tamam o zaman paylaşıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kişi macOS üzerinden anlatıyor ama CentOS hakkında konuşuyor bir başka anlatan daha vardı o direk CentOS üzerinden anlatıyor du.

Buradaki seyler her dagitimda var sadece Fedora CentOS'de degil. Linuxu boyle ogrenemezsin kullanarak ogrenirsin

Buradaki seyler her dagitimda var sadece Fedora CentOS'de degil. Linux'u boyle ogrenemezsin kullanarak ogrenirsin.

Evet haklısınız ama terminal kullanmasını bilmeden nasıl öğrenebilirim yani komutların ne işe yaradığını öğrenmem gerekiyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…