Yaz tatilinde yazılım öğrenmek istiyorum ilk olarak Python öğrenmeye karar verdim çünkü en kolayı oymuş onu öğrendikten sonra diğer programlama dillerini daha kolay öğrenebilirm peki Python'dan sonra neye geçmeliyim?
Youtube'dan ve/veya Udemy'den dersler alarak başlayabilirsiniz. İmkan varsa yazın bir kursa da yazılabilirsin.
Python'u bir öğrenin ondan sonra neye geçeceğinize karar verirsiniz.
Yaz tatilinde yazılım öğrenmek istiyorum ilk olarak Python öğrenmeye karar verdim çünkü en kolayı oymuş onu öğrendikten sonra diğer programlama dillerini daha kolay öğrenebilirm peki Python'dan sonra neye geçmeliyim?
YouTube'dan ve/veya Udemy'den dersler alarak başlayabilirsiniz. İmkan varsa yazın bir kursa da yazılabilirsin.
Python'u bir öğrenin ondan sonra neye geçeceğinize karar verirsiniz.
Hepsini dene bence, hangisi ilgini çekiyorsa ve sıkmıyorsa o dile başla kodlama çalışırken mesele ben c# windows form üzerinden kodlama yaptığımda çok eğleniyordum.
Bence yaz tatilinde İngilizceni geliştirsen ve öğrenmek istediğin dilin temellerini kavrasan bile yeterli bu kısa sürede, programlamada ilerledikçe Türkçe kaynaklar çok yetersiz gelecektir.
Bu Python kolaydir nanesini kim cikartiyor bilmiyorum.
Immutability eksiklikleri, cirkin class yapisi, multithreading eksikikleri ve zoraki indentation ile bence gayet de ugrasmasi zor bir dil.
Kolaylik != Sadelik != Basitlik