lastistaken Femtopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #1 Hocalarım yarın tercih günüm ve Bursa'da 292 puanla lisede yazılım okuyabileceğim liseleri arıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Hocalarım yarın tercih günüm ve Bursa'da 292 puanla lisede yazılım okuyabileceğim liseleri arıyorum. Yardımcı olur musunuz?
szoboszlaii Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.894 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #2 lastistaken dedi: Hocalarım yarın tercih günüm ve Bursa'da 292 puanla lisede yazılım okuyabileceğim liseleri arıyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam her lisede olmuyor mu?
lastistaken dedi: Hocalarım yarın tercih günüm ve Bursa'da 292 puanla lisede yazılım okuyabileceğim liseleri arıyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam her lisede olmuyor mu?
lastistaken Femtopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #3 szoboszlaii dedi: Hocam her lisede olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Olmuyor galiba hocam pek bilgim yok.
szoboszlaii dedi: Hocam her lisede olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Olmuyor galiba hocam pek bilgim yok.