Yazılım stajyeri nasıl olunur?

İsmail Evece

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
İstanbul/Maltepe'de oturuyorum, kendimi yazılım konusunda geliştirebileceğim bir yazılım şirketi arıyorum. 11. sınıf öğrencisiyim 12. sınıfa geçmek üzereyim, okuduğum okul bana staj yeri olarak donanım bölümlerinden teknik servis stajyerliği verebiliriz diyor, fakat ben donanım kısmında stajyerlik yapmaya gönüllü değilim. Hangi yazılım şirketleri nasıl lise stajyeri alıyor? Hiçbir fikrim yok. Okuduğum okulda Acces veri tabanı C# dersleri gördüm ve C dili gördüğüm zamanlarda aldığım en düşük not 100'idi. C dillerinde iyiyim, HTML ise pek iyi değil.

Donanım bölümünü neden istemiyorsun derseniz, donanım bölümünde bilgisayar parçalarını tak çıkar, değiştir vb. işler olacak fakat şöyle bir sıkıntı var, bu tür şeyleri eli ayağı tutan herkes yapabilir. 2-3 saat YouTube'da video izlersen rahat bir şekilde yapabilirsin istediğini.

Lise stajyerine yazılım eğitimi veren bir yer görmedim şu ana kadar. Donanım ile ilgili bir şey yapacaksan oraya gir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…