Yazılım ve bilgisayar mühendisliği için üniversite önerisi

juenn

Hectopat
Daha fazla  
Yazılım ve bilgisayar mühendisliği için üniversite önerisi yapar mısınız? 100K-50K arasında yaparsanız iyi olur.

Açıkçası yıllardır bu piyasadayım. Üniversite kısmında büyük 5 -6 üniversiteyi okumadığın sürece hiçbir farkı yok. Kendini geliştirmeye bakıyor her şey. Ama önerim Ankara veyahut İstanbul da bir üniversite okuman. Benim şimdiki aklım o zaman olsaydı, 2 yıllık bilgisayar programcılığı okuyup piyasaya çıkardım

Hocam hazırlık alıp 3 yılda hem İngilizcede hem yazılım alanında iyi seviyeye gelebilir miyiz?
Bir yandan da DGS için günde 2 saat Türkçe ve matematik çalışacağım. Sizin öneriniz nedir?

2 yıllık programcılıkta en kıralı sadece giriş anlatıyor tam öğrenmeye başlıyon okul bitiyor. ' yıllık programcılık mezunuyum.

Atılım üniversitesinin ücreti çok fazla hocam yine de teşekkürler.

Ama en iyilerinden biri de onlar. Arkadaşım oradan mezun. İnşaat mühendisi şu anda yüksek yapıyor atılımda çoğu büyük firma peşinden koşuyor atılımda öğrenim görevlisi olmayı teklif etti.

Hocam hazırlık alıp 3 yılda hem İngilizcede hem yazılım alanında iyi seviyeye gelebilir miyiz?
Bir yandan da DGS için günde 2 saat Türkçe ve matematik çalışacağım. Sizin öneriniz nedir?
Hocam DGS zor bir iş bana sorarsan. Hazırlık alıp 2 yılda eğer ilgiliysen halledersin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…