cengizbozdemir Yoctopat Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2022 #1 Merhaba dostlar, yazılım ekibim için 5 adet bilgisayar toplamam gerek ve kararsız kalıyorum. Sizden yardım almak istedim. 3 adet yazılım için. 2 adet grafik tasarım için. Bu amaçlarla kullanılacak bilgisayar önerileriniz nedir?
Merhaba dostlar, yazılım ekibim için 5 adet bilgisayar toplamam gerek ve kararsız kalıyorum. Sizden yardım almak istedim. 3 adet yazılım için. 2 adet grafik tasarım için. Bu amaçlarla kullanılacak bilgisayar önerileriniz nedir?
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.276 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2022 #2 cengizbozdemir dedi: Merhaba dostlar, yazılım ekibim için 5 adet bilgisayar toplamam gerek ve kararsız kalıyorum. Sizden yardım almak istedim. 3 adet yazılım için. 2 adet grafik tasarım için. Bu amaçlarla kullanılacak bilgisayar önerileriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bütçe? Bütçe önemli değilse RTX 3090 sistem atacağım size.
cengizbozdemir dedi: Merhaba dostlar, yazılım ekibim için 5 adet bilgisayar toplamam gerek ve kararsız kalıyorum. Sizden yardım almak istedim. 3 adet yazılım için. 2 adet grafik tasarım için. Bu amaçlarla kullanılacak bilgisayar önerileriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bütçe? Bütçe önemli değilse RTX 3090 sistem atacağım size.
cengizbozdemir Yoctopat Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2022 #3 Max Caulfield dedi: Bütçe? Bütçe önemli değilse RTX 3090 sistem atacağım size. Genişletmek için tıkla... TOTAL 60BİN O
Max Caulfield dedi: Bütçe? Bütçe önemli değilse RTX 3090 sistem atacağım size. Genişletmek için tıkla... TOTAL 60BİN O