Hocam test yaptım sonu xyz gibi saçma sitelerde Emsisoft ve BitDefender traffic tabiri caizsse halay çekiyordu umurunda olmadı ama Malwarebytes 3 siteyide engelledi.
Malwarebytes dışında ki firmaların uzantıları pek iyi değil. Çoğu uzantı eski ve güncellenmiyor Avast ve MBAM şuan Uzantılarını geliştirip güncelliyorlar.
O girdiğiniz siteler Google'dan sıyrılmış sahte siteler. Yasal gibi duran sahte siteler reklamlı siteler. İçinde trojan olmasa dahi sahte olduğu için engellemiştir. BitDefender ve Emsisoft bu ürünleri kendi ürünleriyle beraber kullandırıyor normalde. Sizin kullandığınız ücretsiz olarak dağıtılan ek ürünleri olduğu için sahte isimli sitelere pek özen göstermemiş olabilirler belki de. Free sürüm ürünler vardır ya. Standart basit koruma olarak piyasaya sürülen ürünler. O indirdiğiniz ürünler tarayıcı mağazalarında güncelliğini yitirmişlik durumuda vardır. Malwarebytes güncel tutmuştur ürününü. Bütün halde kullanmak daha iyidir. BitDefender'la beraber gelen ekleri kullanmak gibi. Sizin kullandığınız unutulmuş eski uzantılar gibi olabilir.
Boşta kalan ve satın alınmayan Domain'leri veya Free Domain'leri bu hale getirdiler çoğu sigorta, sağlık ticari ve resmi kurumun sitesi ne yazık ki bu hale geldi.
Boşta kalan ve satın alınmayan Domain'leri veya Free Domain'leri bu hale getirdiler çoğu sigorta, sağlık ticari ve resmi kurumun sitesi ne yazık ki bu hale geldi.
Aklıma gelmemişti bu durum. İyi söylediniz. Peşi bırakılan yerleri zapdetmiş olabilirler. Toplu bir yıkım yapmaları da büyük marifet çalışma prensiplerini bilmiyorum ancak onlarca site 2 3 sitede değil yani. Gogoglea olan güvenim biraz sarsıldı. Filtrelemesi çok zayıf. Bazen ilk sıralara bile girebiliyor bu siteler. DuckDuckGo bakıyorum son zamanlar.
Aklıma gelmemişti bu durum. İyi söylediniz. Peşi bırakılan yerleri zapdetmiş olabilirler. Toplu bir yıkım yapmaları da büyük marifet çalışma prensiplerini bilmiyorum ancak onlarca site 2 3 sitede değil yani. Gogoglea olan güvenim biraz sarsıldı. Filtrelemesi çok zayıf. Bazen ilk sıralara bile girebiliyor bu siteler. DuckDuckGo bakıyorum son zamanlar.
Hmm tek bir spamla bile karşılaşmadım DuckDuckGo için. Sanıyorum ki bana denk gelmedi. Umarım düzelir. Çünkü bugün böylesine basit hatalar açıklar oluyorsa yarın veri güvenliği resmi daireler bankalar uluslarası durumlar hayal bile edemiyorum. Binbir türlü teori geliyor insanın aklına Sinir bozucu tabii.