PikachuAdam12 Centipat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #11 Pek bilmiyorum dilleri ama midlock C başlangıç için iyidir dedi. jxi dedi: Uygulamadıktan sonra o iş zor. Bol bol pratik lazım. Ve bence kitap yerine takıldığın yerde, dilin dokümantasyonuna baksan işin kolay olur. İnternette Online Compiler'ler var, oradanda deneyebilirsin. Ama bilgisayar bence şart. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım varda eski biraz programları kaldırabilir mi bilmiyorum.
Pek bilmiyorum dilleri ama midlock C başlangıç için iyidir dedi. jxi dedi: Uygulamadıktan sonra o iş zor. Bol bol pratik lazım. Ve bence kitap yerine takıldığın yerde, dilin dokümantasyonuna baksan işin kolay olur. İnternette Online Compiler'ler var, oradanda deneyebilirsin. Ama bilgisayar bence şart. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım varda eski biraz programları kaldırabilir mi bilmiyorum.
jxi Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 107 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #12 PikachuAdam12 dedi: Pek bilmiyorum dilleri ama midlock C başlangıç için iyidir dedi. Genişletmek için tıkla... C ailesi güzeldir, ama başlangıç için C# öneririm. PikachuAdam12 dedi: Bilgisayarım varda eski biraz programları kaldırabilir mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Linux kaldırsa bile compiler kurabilirsin. Murat Yücedağ Kanalından C# Dersleri Yazılım Teknolojileri Akademisi Kanalından C# Dersleri Enes Bayram Kanalından C# Dersleri Benim önerim, pratik yaparak, dokümantasyon okuyarak öğrenmen yönünde.
PikachuAdam12 dedi: Pek bilmiyorum dilleri ama midlock C başlangıç için iyidir dedi. Genişletmek için tıkla... C ailesi güzeldir, ama başlangıç için C# öneririm. PikachuAdam12 dedi: Bilgisayarım varda eski biraz programları kaldırabilir mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Linux kaldırsa bile compiler kurabilirsin. Murat Yücedağ Kanalından C# Dersleri Yazılım Teknolojileri Akademisi Kanalından C# Dersleri Enes Bayram Kanalından C# Dersleri Benim önerim, pratik yaparak, dokümantasyon okuyarak öğrenmen yönünde.
PikachuAdam12 Centipat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #13 jxi dedi: C ailesi güzeldir, ama başlangıç için C# öneririm. Linux kaldırsa bile compiler kurabilirsin. Murat Yücedağ Kanalından C# Dersleri Yazılım Teknolojileri Akademisi Kanalından C# Dersleri Enes Bayram Kanalından C# Dersleri Benim önerim, pratik yaparak, dokümantasyon okuyarak öğrenmen yönünde. Genişletmek için tıkla... Yazılım için Linux mu gerekiyor?
jxi dedi: C ailesi güzeldir, ama başlangıç için C# öneririm. Linux kaldırsa bile compiler kurabilirsin. Murat Yücedağ Kanalından C# Dersleri Yazılım Teknolojileri Akademisi Kanalından C# Dersleri Enes Bayram Kanalından C# Dersleri Benim önerim, pratik yaparak, dokümantasyon okuyarak öğrenmen yönünde. Genişletmek için tıkla... Yazılım için Linux mu gerekiyor?
jxi Centipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 107 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #14 PikachuAdam12 dedi: Yazılım için Linux mu gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Demek istediğim şey, Linux'tan bile kod yazabilirsin. İster Windows, ister Linux fark etmez.
PikachuAdam12 dedi: Yazılım için Linux mu gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Demek istediğim şey, Linux'tan bile kod yazabilirsin. İster Windows, ister Linux fark etmez.
7 745120 Picopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 250 Çözümler 3 1 Şubat 2024 #15 PikachuAdam12 dedi: Yazılıma ilgim var ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Benim için yazılım ile alakalı kitap önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Abd üniversiteleri bir ara ders notlarını açmıştı ,mutlaka bak. C dilini büyük ihtimal senin cihaz kaldırır.
PikachuAdam12 dedi: Yazılıma ilgim var ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Benim için yazılım ile alakalı kitap önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Abd üniversiteleri bir ara ders notlarını açmıştı ,mutlaka bak. C dilini büyük ihtimal senin cihaz kaldırır.
PikachuAdam12 Centipat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #16 jxi dedi: Demek istediğim şey, Linux'tan bile kod yazabilirsin. İster Windows, ister Linux fark etmez. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim desteğin için. 745120 dedi: ABD üniversiteleri bir ara ders notlarını açmıştı, mutlaka bak. C dilini büyük ihtimal senin cihaz kaldırır. Genişletmek için tıkla... Peki hocam yardımlarınız için size de teşekkür ederim.
jxi dedi: Demek istediğim şey, Linux'tan bile kod yazabilirsin. İster Windows, ister Linux fark etmez. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim desteğin için. 745120 dedi: ABD üniversiteleri bir ara ders notlarını açmıştı, mutlaka bak. C dilini büyük ihtimal senin cihaz kaldırır. Genişletmek için tıkla... Peki hocam yardımlarınız için size de teşekkür ederim.