Yazılım ve Oyun Bilgisayarı Toplama

Peki diğer arkadaşlar için de bu sistem "okey" mi ? Yoksa hala değiştirilebilirmi

Peki diğer arkadaşlar için de bu sistem "okey" mi ? Yoksa hala değiştirilebilirmi
Hakaret etmek istemem ama kişisel bir bilgisayar için 25.000 TL vermek aptallık olur. Maks 10.000 TL ile gayet işinizi görecek güzel kasalar toplayabilirsiniz.

Dostum bu iş bence zevk meselesi. Ben hayatımı bu işe adamak istiyorum. Evet eğer aptallık ise bu durum ben aptal olmayı tercih ediyorum. Çünkü senin aptallık dediğine ben tercih diyorum, ben seviyorum bilgisayarın başında saatler geçirmeyi ve gelecekte de bilgisayardan başka iş düşünmüyorum. Bu yüzden bu konuya bu denli bir bütçe ayırdım

Yine de bir bütçe belirtin.
Asım Bey Yanlış bilmiyor isem bilgisayarınızı yakın zamanda güncellediniz. Kendi bilgisayarınızdan memnunmusunuz ve sisteminizi bana önerirmisiniz? Ya da bendeki şu bileşen yerine bunu al dediğiniz bir bileşen var ise de lütfen belirtirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…