Nami
Decapat
İyi günler. Dün öğrendiğim üzere elektrik elektronik mühendisliği kazandım. Bu yüzden bilgisayar alacağım. Alacağım bilgisayar da hem Elden Ring, RDR2, Cyberpunk 2077 Phantom Libarty, Spider-Man gibi oyunları oynayacan hem de çift anadalla ya da kendim yazılım işiyle uğraşacağım. Bunları yapabilmek için HP Victus 16 ya da Acer Nitro 5 almayı düşünüyorum. Söylediklerim için bu iki model yeter mi ya da daha farklı bir şey önerir misiniz? Yaptığım araştırmalar sonucu en çok bu ikisi önerildi ve bu iki modelin 30-45k arası modellerinden bahsediyorum.

bugün ee okuyorsun ilk sene için çok fazla ihtiyacın yok 15-20k lık bir bilgisayar al, çap olursa o zaman bu seviyede bilgisayar alırız diyor. (Çok saçma bir düşünce. Şimdi bir tane alacan, sonra bir tane daha alacan...) Neyse. Bu bütçede(15-20k) bu oyunları(EldenRing, Rdr2, Phantom Libarty...) Oynayabileceğim bir bilgisayar var mı?
 bugün ee okuyorsun ilk sene için çok fazla ihtiyacın yok 15-20k lık bir bilgisayar al, çap olursa o zaman bu seviyede bilgisayar alırız diyor. (Çok saçma bir düşünce. Şimdi bir tane alacan, sonra bir tane daha alacan...) Neyse. Bu bütçede(15-20k) bu oyunları(EldenRing, Rdr2, Phantom Libarty...) Oynayabileceğim bir bilgisayar var mı?