Yazılım ve oyun için 65 bin TL bütçeyle ASUS TUF F16 alınır mı?

oktay5555

Zeptopat
Daha fazla  
Yazılım ve oyun için ASUS TUF F16'yı almayı düşünüyorum, oyun ağırlıklı değil de yazılım ağırlıklı kullanacağım, ara sıra oyun oynarım. Biraz araştırma yaptım, ASUS'tan iyisini bulamadım. Tavsiye eder misiniz? Bütçe 60 bin - 65 bin arası.

ASUS TUF Gaming F16 FX608JH-RV019W/Intel® core™ i5-13450HX/16 GB RAM/512 GB SSD/RTX 5050/16"/W11 laptop

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha az fiyata yada benzer fiyata game garaj slayere bakmanızı öneririm.

TUF'larda ısınma problemi var. Bu sunucuda 65K'ya size önerecekleri sistem %99 Slayer X7t 5070 modeli.

5050li Slayer x5t kullanmış biri olarak kesinlikle önermiyorum bu kasadaki laptopu. Alev topu gibi oluyor laptop. İade etmiştim zaten hemen

Cihazda islemcide hicbir limit yok. Limitleyip stand ile kullanilirsa oldukca serin calisiyor bu kasa. X7T 5070 en iyi secenek bu butcede. Kendimde X7T 5060 deneyimledim gayet serin calisiyor soyledigim sekilde.

Slayer tercih etmek istemiyorum kullanan arkadaşlarım pek memnun değil bu bütçede başka bir öneriniz var mı acab

Cihazda islemcide hiçbir limit yok. Limitleyip stant ile kullanilirsa oldukca serin calisiyor bu kasa. X7T 5070 en iyi secenek bu butcede. Kendimde X7T 5060 deneyimledim gayet serin calisiyor soyledigim sekilde.

Hocam selamlar, aynı cihaz bende de var bir sorun yaşamadım fakat limitleme konularında vs çok bilgili sayılmam. Limit ayarlarını iletme şansınız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…