En ucuz HyperX Alloy Origins Core Red Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Origins Core Red Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz HyperX Alloy Origins Core Red Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Origins Core Red Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Türkçeymiş başta İngilizce sandım. Vallahi hocam hot swap yok bir switch arıza yapsa çöp oluyor garantiye gidiyorsun vs ayırca tuşlar ABS kaplama hemen parlamaya başlar. Yani siz bilirsiniz ama İngilizce kullanabilseniz benim ilk attığım bundan daha iyi. Hem hot swap hem tuşlar PBT. Dayanıklı. HyperX yazılımı da çok vasat. Bir kez kullandım. Siz bilirsiniz. Kesin kez Türkçe olacak ise bence ASUS bundan daha iyi en azından switch i optik. Hot swap olmasa da.
Düzelttim yazımı türkçeymiş soru-cevap da gördüm fakat benim attığım klavye malzeme kalite olarak bundan üstün. İngilizce ama hot swap. Ve PBT tuşlara sahip. Öyle hemen erimez. Silinmez. Hani bana sorarsanız
İnglizce ok ise endorfy olanı alın
İlla Türkçe olacak ise ASUS olan daha mantıklı switchleri optik daha uzun ömürlü.