Yazılım ve Oyun için Laptop Önerisi

Bütçe
35000-40000

kheif

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, bu konu hakkında bir hayli fazla yazı açıldığının farkındayım fakat çok fazla farklı fikir var ve neredeyse bütün dizüstü bilgisayara alınmaması için bir argüman sunulmuş. O yüzden çok fazla kafam karıştı. 30-40 arası bir bütçe ile bir dizüstü bilgisayar almak istiyorum ve aşağıdaki model gerçekten hoşuma gitti. Sizce bu dizüstü bilgisayarı almak mantıklı mıdır? Değilse neden mantıklı değildir? Bu fiyata hangi dizüstü bilgisayarı almalıyım?

Victus modeli iyi bir model değil kalitesiz ve dandik. V15 modelinde kısıtlamalar vardı V16 modelinde var mı tam bilmiyorum ama seri olarak malzeme ve panel kalitesi çöp.

Bütçeniz 46K'lara çıkıyorsa çöp Victus yerine 4070 donanımlı bu modeli alın.

Son düzenleme:
Hocam dediğin gibi V15 modeli için ben de çok kötü yorumlar gördüm. Fakat tam tersine V16 modeli de genel anlamda çok övülmüş. Örneğin bir Technopat Sosyal Yazısı.

Benim kafamdaki diğer kuşkulardan biri de cihazın özellik olarak fiyat muadillerine göre iyi olmasıdır. Bu işlerden gerçekten anlamıyorum ama sizin attığınız acer ürününde bile 16GB Ram ve 512GB SSD var. Benim linkini bıraktığım Victus modelinde ise 32GB Ram ve 1TB SSD var. İnternette bununla ilgili bir sıkıntı göremedim, hatta inceleme videolarında güzel sonuçlar gördüm. Sizce bu yönde bir sıkıntı olur mu?

RAM ve SSD'yi sonradan yükseltebilirsiniz. Nitro 16 soğutma kalitesiyle, malzeme kalitesiyle ve paneliyle Victus'u 2'ye 3'e rahat katlar.

acer nıtroları her alanda kullanabılır ve uygun fıyatları var bıraz devrık cumle oldu sankı

Acer Nitro'ları her alanda kullanabılır ve uygun fıyatları var bıraz devrık cumle oldu sankı.

Forum kurallarını katlettiniz hocam mesajınızı düzenleyin yoksa Mod'lar uyarı atabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…