Yazılım ve Oyun için Laptop Önerisi

Sercank

Centipat
Öncelikle merhabalar daha önce aynı başlıkta birçok konu açılmış ancak güncel fikri merak ettiğim için yeni konu açma gereğinde bulundum.

Bilgisayar Mühendisliği 1.sınıf öğrencisiyim ve şu ana kadar sistemimin yeni nesil olmamasından dolayı hiçbir oyunu oynayamamış bir insanım o yüzden hem üniversite hayatımda hem de oyunlar acısından işime yarayacak bir şeye ihtiyacım var.

Fiyat aralığım yok sadece öneri alıyorum sizden her türlü fiyatlı söyleyebilirsiniz (fiyat performans ürünü , daha iyi sistemli vb.)

Bilgi kirliliği olmaması açısından bu konuda gercekten fikir sahibi olan kişilerin yorumları benim için çok değerli şimdiden teşekkürler.

Asgari olarak bunu öneririm; Tulpar T7 V19.3.1 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook

Açıklama

İşlemci olarak laptop aldığınız için ve uzun süre götürme beklentisi ile en mantıklı seçim bence 9750H olmalı.

1660Ti, 1080P için birkaç yıl sorunsuz kullanım açısından gözümdeki asgari ekran kartı.

Ekranın 144Hz olması, oyunlardan alacağınız keyfi artıracağından ve laptop ekranı sabit bir şey olup değiştirilemediğinden 144Hz olması gerekli -bence-.

Bu ikisinin bulunduğu farklı marka/model laptoplara da bakılabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı