NOTHINGEXE
Femtopat
Daha fazla
Bir ekip parçası olmadığın sürece gelişemezsin. Github da açık kaynak projelere contribute olabilirsin ama sanıldığı gibi kolay şey değil.Yazılımda ekip işlerinde hiç iyi değilimdir. Kendimi nasıl geliştirebilirim?
Forum siteleri olsun başka platformlar olsun, yaptığın işleri buralarda pazarlıyor olmalısın. Linkedin, GitHub gibi yerler aslında pazarlama için uygun yerler. Ne yaptığını insanlara sunmalısın.Yazdığım büyük projeleri zararlı/zararsız nasıl pazarlarım?
Bir ekip parçası olmadığın sürece gelişemezsin. GitHub'da açık kaynak projelere contribute olabilirsin ama sanıldığı gibi kolay şey değil.
Forum siteleri olsun başka platformlar olsun, yaptığın işleri buralarda pazarlıyor olmalısın. LinkedIn, GitHub gibi yerler aslında pazarlama için uygun yerler. Ne yaptığını insanlara sunmalısın.
Bol bol proje geliştir. GitHub ve LinkedIn kullan.
Tekil olarak proje satmak herkesin yaptığı, yapabildiği bir şey değil.
Istek üzerine bir şey geliştirmek daha olası. Onda da adamın senden bir şey istemesi için daha önce yaptıklarını görüp beğenmesi lazım. Burada ortaya açık kaynak çıkıyor.
Makine mühendisliği düşünüp programlamadan ne amaçladığınızı anlamadım.
Merhaba, projelerinizi neye göre geliştiriyorsunuz. Mesela iş analizi yapılır, piyasada talep var mı, talep durumunda hangi özellikler eklenmeli, rakiplerle rekabet nasıl edebiliriz vb. vb. Diye. Körü körüne geliştirilen yazılımı pazarlamak zordur.
Yani hocam içerikten kastım tavsiye istemiştim kusura bakmayın.İçeriği sitesinde yazıyor. İleride ne yapmak istediğine göre mantıklı olup olmaması değişir.
Kod yazmadan bir şeyler uzun süredir yapılabiliyor. Kod yazmadan, hatta Unity ile kod yazarak GTA V yapabildiğinde haber ver.
Hocam ne demek istediğinizi anladım peki siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız ?İçeriği sitesinde yazıyor. İleride ne yapmak istediğine göre mantıklı olup olmaması değişir.
Kod yazmadan bir şeyler uzun süredir yapılabiliyor. Kod yazmadan, hatta Unity ile kod yazarak GTA V yapabildiğinde haber ver.
Hocam yardımlarınız için teşekkürler. Kararımı verdim ben. Ayrıca artık Github'da da güncel olacağım güzel bir proje geliştirirsem forumda paylaşırım.Ne istiyorsam onu yapardım. Ona karar verin. Makine ile bilgisayar o kadar da alakalı değil. İlgin olabilir ama iş olarak sürekli yapmak başka. İlgi diyorsan ana mühendisliklerin hepsine ilgim var. Ama sadece bilgisayarı okuyacak kadar katlanabilirdim ben mesela.