Yazılım ve stabilite konusunda AMD vs Nvidia

Makaleler
2
Daha fazla  
Başlıkta belirtiğim gibi yazılım konusunda hangi model daha iyidir? Bütçe: 2500 TL

Almaya düşündügüm kartlar:
RX 5600XT.

GTX1660 Super.

Son düzenleyen: Moderatör:
Emsal kartlar olduğu için Youtube üzerinden genel olarak oynayacağın oyunlarda nasıl performans verdiklerine işlemci modelini de arama kısmına ekleyerek arama yapabilirsin. Hangisi seni cezbederse performans olarak, onu seçersin. İkisi de güzel cihazlar.

Dediklerini fazlasıyla araştırdım benim demek istediğim yazılım ve stabilite.

RX 5600 daha mantıklı ama forumda sorarsanız size diyecekleri tek şey AMD ısınıyor, Driver'ları bozuk, çok yakıyor.

Bende bunda korkuyorum bende RX470 var artık biktım sorunlarından ve arıza verdi en sonu degiştirmek istiyorum ançak sormak istedim hangisi daha stabil diye.

Yeni 1660 Super aldım öneririm. Boşta 42, CS'de 50, Odyssey'de 60 derece gördüm. Fanlar %50 falan dönüyor. Yazılımsal olarak zaten ilk yüklemeden sonra Geforce Experience üzerinden tek tıkla güncelleyebiliyorsun. Gelen son güncelleme tarihi de 27 Mayıs. Yine de performanslara göz atın azımsanmayacak bir fark varsa AMD de iyi bir seçim olabilir.

AMD'den yana şansınız yaver gitmediyse Nvidia alın bir de onu deneyin. Hiçbir şey kaybetmezsiniz. Elbette teknoloji şans işidir. AMD kartlar mimari gereği "nispeten" fazla ısınıyor diyebiliriz ve üreticilerin soğutma yöntemleri önem arz ediyor. Ben MSI Armor RX570 kullanıyorum. %100 fan çalıştığını hatırlamıyorum. Isınıyor mu elbette oyununa bağlı olarak ısınıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…