Yazılım ve stabilite konusunda AMD vs Nvidia

Doğru değil mi rx 500 serisi yeterince sorunlu değil mi ? Driver sorunu ve ısınma sorunu vardı bitti deniliyor hâlâ yaşayanlar var.
Dostum 400 serisi sorunlu ama 500 ve 5000 cidden o kadar sorunlu değil denildiği gibi. RX 560 2 GB kullanıyorum R5 1400 ile, Pubg de 70-75 FPS ısınmadan oynayabiliyorum, 70 dereceyi geçmiyor.

Başlık güzelmiş o zaman başlasın "Fanboy" çatışması. Hocam bence direk alacağınız modeli inceleyin. Forumdaki konulara bakın, başka kaynaklara incelemelere bakın ve ona göre karar verin. AMD kart alacaksanız ısınma ve kronik bir problemi olmayan modeli alın. Yoksa benim gibi XFX RX 590 kullanırsanız ve herhangi bir probleminizi belirtirseniz size "dandik" ve "sorunlu" model kullanırsan tabi sorun yaşarsın AMD kartlar çok iyi senin ne haddine sıkıntını yazmak gibi tepkiler ile karşılaşabilirsiniz. İyi günler iyi forumlar dilerim.

Bende bunda korkuyorum bende RX470 var artık biktım sorunlarından ve arıza verdi en sonu degiştirmek istiyorum ançak sormak istedim hangisi daha stabil diye.
Hocam 500 serisi ve 5000 serisi eskisi gibi değil, evet 400 serisinde sorunlar vardı ama yeni çıkan 5000 serisi arasında çok yüksek farklılıklar var. Gözün kapalı alabilirsin, ısınmadan çok çekiniyorsan Nitro+ ekran kartlarına göz at, soğutmada en iyilerden.

Isınma değil de bana yazılım iyi olsun sürekli Drive'la ügraşmayalım hocam ben üğraştığim için bu kadar çekiniyorum RX 5600XT GTX 1660S fark atıyor bildiğin ançak birinin performansı iyi diğerinin yazılımı ikisi arasında kaldım ben.

Hocam o eski AMD yok emin olabilirsiniz, Radeon Software eskisinden çok daha iyi, yeni nesil 5000 serisi gayet tatminkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…