SubhanXd Centipat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 186 Çözümler 1 21 Ocak 2023 #1 Selam. Yazılıma başlamak istiyorum. Orta seviye ingilizcem var. Kaynak önerileriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2023
Quistin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 4.486 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #2 Udemy sitesini önerebilirim. Kurslar sürekli olarak indirime giriyor. 50tl'ye bile kurs bulabiliyorsunuz.
Udemy sitesini önerebilirim. Kurslar sürekli olarak indirime giriyor. 50tl'ye bile kurs bulabiliyorsunuz.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #3 SubhanXd dedi: Selam. Yazılıma başlamak istiyorum. Orta seviye İngilizcem var. Kaynak önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... YouTube'dan bakabilirsin. Önermesemde BTK Akedemi'ye bakabilirsin.
SubhanXd dedi: Selam. Yazılıma başlamak istiyorum. Orta seviye İngilizcem var. Kaynak önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... YouTube'dan bakabilirsin. Önermesemde BTK Akedemi'ye bakabilirsin.
glex99 Centipat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #4 walter wick dedi: YouTube'dan bakabilirsin. Önermesemde BTK Akedemi'ye bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bro code.
walter wick dedi: YouTube'dan bakabilirsin. Önermesemde BTK Akedemi'ye bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bro code.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #5 glex99 dedi: Bro code. Genişletmek için tıkla... Güzeldir.
glex99 Centipat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #6 walter wick dedi: Güzeldir. Genişletmek için tıkla... Türkçe alt yazı ile izlesem olur degil mi?
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #7 glex99 dedi: Türkçe alt yazı ile izlesem olur degil mi? Genişletmek için tıkla... Olur tabii. Güzel anlatıyor.
glex99 dedi: Türkçe alt yazı ile izlesem olur degil mi? Genişletmek için tıkla... Olur tabii. Güzel anlatıyor.
glex99 Centipat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #8 walter wick dedi: Olur tabii. Güzel anlatıyor. Genişletmek için tıkla... Bu günden ingilizce kaynaklardan Türkçe altyazılı başlıyorum o zaman Direk C# başlıyorum glex99 dedi: Bu günden ingilizce kaynaklardan Türkçe altyazılı başlıyorum o zaman Direk C# başlıyorum Genişletmek için tıkla... İngilizce'yi listening & reading, anlama becerisi en hızlı nasıl geliştirilir ingilizce biliyorsanız tavsiye verebilirmisininiz? Son düzenleme: 8 Ocak 2024
walter wick dedi: Olur tabii. Güzel anlatıyor. Genişletmek için tıkla... Bu günden ingilizce kaynaklardan Türkçe altyazılı başlıyorum o zaman Direk C# başlıyorum glex99 dedi: Bu günden ingilizce kaynaklardan Türkçe altyazılı başlıyorum o zaman Direk C# başlıyorum Genişletmek için tıkla... İngilizce'yi listening & reading, anlama becerisi en hızlı nasıl geliştirilir ingilizce biliyorsanız tavsiye verebilirmisininiz?