Arkadaşlar merhaba. Yazılıma başlamak için laptop almak istiyorum. 5000 liraya kadar kendimi zorlayabilirim?
İşlemci olarak Ryzen 3700U mu yoksa 9-10. Nesil i7 mi tercih etmeliyim?
Hocam yazilim yazmak bilgisayari zorlayan bir ugras degil. Telefonda bile yazabilirsiniz. Islemci gucu ise sadece belli bir seviyenin uzerindeki yazilan agir programlarin derleme surelerini kisaltir. Yani amaciniz sadece yazilim ise Ultrabook kategorisine yonelin ve islemci olarak da yeni nesil i5'lerin hepsi yeter de artar. Hem batarya sureniz daha uzun olur hem de tasinmasi kolay olur.
Herhangi bir laptop ile başlayabilirsin. Ben şahsen Hp Omen 15 kullanıyorum hem yazılım hem oyun için. Oyun oynamayacaksan hafif ve çok büyük olmayan bir laptop tercih edebilirsin.
Herhangi bir laptop ile başlayabilirsin. Ben şahsen Hp Omen 15 kullanıyorum hem yazılım hem oyun için. Oyun oynamayacaksan hafif ve çok büyük olmayan bir laptop tercih edebilirsin.
HP Omen 15-DC1011NT Intel Core i7 9750H 16GB 1TB + 256GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Aldıktan sonra fiyatı artmış. Ama daha ucuza bulursan al çok memnunum.
HP Omen 15-DC1011NT Intel Core i7 9750H 16GB 1TB + 256GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Aldıktan sonra fiyatı artmış. Ama daha ucuza bulursan al çok memnunum.