Yazılıma başlangıç için i7 13620H laptop alınır mı?

Bütçe
MAX 50000
Daha fazla  
Vatandan krediyle hediye alacağım kardeşime. Sizce yazılıma başlangıç için nasıl? Arkadaşı bunu önerdi. Ya da farklı markalar mı araştırmalıyım. Yoksa Cumhurbaşkanı'nın vergisiz bilgisayar fırsatını bekleyip Monster mı almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı için alınır ama onun dışında Monster almayın. Vergisiz olan başka bir marka yok mu? Casper gibi Lenovo gibi? Bunlarında fabrikaları var diye biliyorum.

Vatandan krediyle hediye alacağım kardeşime. Sizce yazılıma başlangıç için nasıl? Arkadaşı bunu önerdi. Ya da farklı markalar mı araştırmalıyım. Yoksa Cumhurbaşkanı'nın vergisiz bilgisayar fırsatını bekleyip Monster mı almalıyım?

Hocam gösterdiğiniz bilgisayar yazılım için gayet yeterlidir istediğiniz her işi yapmanızı sağlar vergisiz Monster muhabbetini soruyorsunuz isterseniz bekleyin Monster'in da güzel modelleri var.

Şunu da belirteyim, bu ürün bu fiyatı hak etmiyor. Ever Lenovo kalitesi çok iyidir ama bu bütçede 4050 almayın.

Hocam zaten Lenovo gibi daha kaliteli iş Laptopları üreten markalar yok mu Türkiye'de? (Fabrikası olan.)
Hocam onu bilmiyorum maaleswf. Ama üüretici olarak Casper, Monster ve Game Garaj var. Game Garaj bunlardan daha kalitelidir.

o zaman bu bilgisayar iş görür diyorsanız bunu alıcam direk içime sindi çünkü msi ile karşılaştırdım daha iyi görünüyor
monster da çok sıkıntı çıkıyor gibi görünüyor bilemiyorum da
bu pcyi öneriyorsunuz yani
Hocam gösterdiğiniz bilgisayar yazılım için gayet yeterlidir istediğiniz her işi yapmanızı sağlar vergisiz Monster muhabbetini soruyorsunuz isterseniz bekleyin Monster'in da güzel modelleri var.

@bilgisayar alıcı hocam ben 45 bin lira verip kazık yerim diyorsanız buyurun. Lenovo güzeldir ama 4050 cihaza 45 bin lira verilmez.

Şunu da belirteyim, bu ürün bu fiyatı hak etmiyor. Ever Lenovo kalitesi çok iyidir ama bu bütçede 4050 almayın.

Hocam onu bilmiyorum maaleswf. Ama üüretici olarak Casper, Monster ve Game Garaj var. Game Garaj bunlardan daha kalitelidir.
ben markalardan fazla anlamıyorum ama araştırdığım kadarıyla msi lenovo hp acer öneriliyo kardeşimin arkadaşı da bu pciyi önerince değer gibi gelyo

O zaman bu bilgisayar iş görür diyorsanız bunu alacağım direk içime sindi çünkü MSI ile karşılaştırdım daha iyi görünüyor.
Monster da çok sıkıntı çıkıyor gibi görünüyor bilemiyorum da.
Bu PC'yi öneriyorsunuz yani.

Ekran kartı 4050 değil de 4060 olursa daha iyi olur. 4050 performans kartı değildir.

https://www.hepsiburada.com/asus-tu...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00003V1LBH bu modele de bakabilirsiniz hocam @bilgisayar alıcı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı