Lenovo LOQ 13.Nesil Core i7 13620H-RTX4050 6Gb-16Gb-512Gb Ssd-15.6-W11 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Vatandan krediyle hediye alacağım kardeşime. Sizce yazılıma başlangıç için nasıl? Arkadaşı bunu önerdi. Ya da farklı markalar mı araştırmalıyım. Yoksa Cumhurbaşkanı'nın vergisiz bilgisayar fırsatını bekleyip Monster mı almalıyım?
Fiyatı için alınır ama onun dışında Monster almayın. Vergisiz olan başka bir marka yok mu? Casper gibi Lenovo gibi? Bunlarında fabrikaları var diye biliyorum.
Lenovo LOQ 13.Nesil Core i7 13620H-RTX4050 6Gb-16Gb-512Gb Ssd-15.6-W11 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Vatandan krediyle hediye alacağım kardeşime. Sizce yazılıma başlangıç için nasıl? Arkadaşı bunu önerdi. Ya da farklı markalar mı araştırmalıyım. Yoksa Cumhurbaşkanı'nın vergisiz bilgisayar fırsatını bekleyip Monster mı almalıyım?
Hocam gösterdiğiniz bilgisayar yazılım için gayet yeterlidir istediğiniz her işi yapmanızı sağlar vergisiz Monster muhabbetini soruyorsunuz isterseniz bekleyin Monster'in da güzel modelleri var.
o zaman bu bilgisayar iş görür diyorsanız bunu alıcam direk içime sindi çünkü msi ile karşılaştırdım daha iyi görünüyor
monster da çok sıkıntı çıkıyor gibi görünüyor bilemiyorum da
bu pcyi öneriyorsunuz yani
Hocam gösterdiğiniz bilgisayar yazılım için gayet yeterlidir istediğiniz her işi yapmanızı sağlar vergisiz Monster muhabbetini soruyorsunuz isterseniz bekleyin Monster'in da güzel modelleri var.
O zaman bu bilgisayar iş görür diyorsanız bunu alacağım direk içime sindi çünkü MSI ile karşılaştırdım daha iyi görünüyor.
Monster da çok sıkıntı çıkıyor gibi görünüyor bilemiyorum da.
Bu PC'yi öneriyorsunuz yani.