Laharl Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 663 Çözümler 7 21 Nisan 2021 #11 erenilhann dedi: Selamlar ben yazılıma başlamak istiyorum nereden başlamam gerekir? Hangi dili öğrenirsem işime yarar? Genişletmek için tıkla... Python'dan başlamanı öneririm.
erenilhann dedi: Selamlar ben yazılıma başlamak istiyorum nereden başlamam gerekir? Hangi dili öğrenirsem işime yarar? Genişletmek için tıkla... Python'dan başlamanı öneririm.
emirfaruk01 Decapat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 372 Çözümler 2 Yer San Fierro Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #12 Hiç deneyimin yoksa dilden önce algoritma kurmayı öğren derim.
erenilhann Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #13 Cevaplarınız için sağ olun.
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 21 Nisan 2021 #14 XANTAREScN dedi: Biz küçükken bizi ilk olarak scratch yaptırmışlardı şu anda minecrafta kod yazarak kendi şehrimizi oluşturuyoruz. Genişletmek için tıkla... Minecraft'ta kod yazmak derken oyunun / komutunu mu kastediyorsun?
XANTAREScN dedi: Biz küçükken bizi ilk olarak scratch yaptırmışlardı şu anda minecrafta kod yazarak kendi şehrimizi oluşturuyoruz. Genişletmek için tıkla... Minecraft'ta kod yazmak derken oyunun / komutunu mu kastediyorsun?