kırıkkompozit Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #1 Gelecekteki hayalim yazılımcı olmak. Bayağı bir ilgim var, şimdiden başlamak istiyorum. Sizce hangi dilden ve alandan başlamalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2021
Gelecekteki hayalim yazılımcı olmak. Bayağı bir ilgim var, şimdiden başlamak istiyorum. Sizce hangi dilden ve alandan başlamalıyım?
redcenter Kilopat Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 680 Makaleler 1 Çözümler 6 31 Mart 2021 #2 Python ile başlayabilirsiniz.
ALKAR396 Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 448 Çözümler 1 31 Mart 2021 #3 Python'dan başla sonra C#'a geç, Unity ve UE'den oyun yap.
FsneSuyu Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.141 Çözümler 2 Yer EVREN 31 Mart 2021 #4 Python HTML Css
AYK5444 Femtopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #5 senin ne yapacağına bağlı mesela web sitesi yapçaksan html, css, php öğren oyun yapçaksan c++, c# öğren bunun gibi gidiyo ama günümüzün en popülerleri javascript, phayton dur ben c# öğreniyorum Son düzenleme: 31 Mart 2021
senin ne yapacağına bağlı mesela web sitesi yapçaksan html, css, php öğren oyun yapçaksan c++, c# öğren bunun gibi gidiyo ama günümüzün en popülerleri javascript, phayton dur ben c# öğreniyorum
redcenter Kilopat Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 680 Makaleler 1 Çözümler 6 31 Mart 2021 #6 ALKAR396 dedi: Python'dan başla sonra C#'a geç, Unity ve UE'den oyun yap. Genişletmek için tıkla... Aslında Unity'e geçme planı var ise direk C# ile başlayabilir. Sonuçta Python'u kullanmayacaksa öğrenmesi gereksiz olacaktır.
ALKAR396 dedi: Python'dan başla sonra C#'a geç, Unity ve UE'den oyun yap. Genişletmek için tıkla... Aslında Unity'e geçme planı var ise direk C# ile başlayabilir. Sonuçta Python'u kullanmayacaksa öğrenmesi gereksiz olacaktır.
ALKAR396 Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 448 Çözümler 1 31 Mart 2021 #7 redcenter dedi: Aslında Unity'e geçme planı var ise direk C# ile başlayabilir. Sonuçta Python'u kullanmayacaksa öğrenmesi gereksiz olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam Python hem kolay bir dil ilk başta Python'la başlarsa daha kolay gelir, C# yeni başlayan birine ağır gelebilir.
redcenter dedi: Aslında Unity'e geçme planı var ise direk C# ile başlayabilir. Sonuçta Python'u kullanmayacaksa öğrenmesi gereksiz olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam Python hem kolay bir dil ilk başta Python'la başlarsa daha kolay gelir, C# yeni başlayan birine ağır gelebilir.
Firevs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 1.194 31 Mart 2021 #8 Unity'e geçeceksen C# ile başlayabilirsin veya Python ancak web sitesi açacaksan HTML ile başlamalısın.
Unity'e geçeceksen C# ile başlayabilirsin veya Python ancak web sitesi açacaksan HTML ile başlamalısın.
FsneSuyu Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.141 Çözümler 2 Yer EVREN 31 Mart 2021 #9 redcenter dedi: Aslında Unity'e geçme planı var ise direk C# ile başlayabilir. Sonuçta Python'u kullanmayacaksa öğrenmesi gereksiz olacaktır. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
redcenter dedi: Aslında Unity'e geçme planı var ise direk C# ile başlayabilir. Sonuçta Python'u kullanmayacaksa öğrenmesi gereksiz olacaktır. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
Görkem Han Nanopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 872 Çözümler 9 Yer Stabil 31 Mart 2021 #10 Neye ilgin var? Neyi amaçlıyorsun? Tak diye al bu dili kullan bunda geliş diyemeyiz. Sonra o dil bir işine yaramayınca ortada kalırsın.
Neye ilgin var? Neyi amaçlıyorsun? Tak diye al bu dili kullan bunda geliş diyemeyiz. Sonra o dil bir işine yaramayınca ortada kalırsın.