Yazılıma Java veya C# ile başlanır mı?

recpcknn

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Lise mezunuyum üniversiteye gitmeden önce yazılıma giriş yapmak istiyorum. Java ve C# ile baslamam doğru olur mu ya da ne gibi sıkıntılar çekerim?

Başlanır. Eğer hiç altyapınız yoksa python ile başlamanızı öneririm. En azından doğru noktayı kavrarsanız gerisi daha kolay gelir.

Bence çok daha mantıklı bir hamle, Python'da yazım işaretleri vs. az olduğundan, C# veya Java gibi dillere geçince çok zor görünüyor. Daha mantıklı olur C# veya Java ile başlamak.

Merhaba. Lise mezunuyum üniversiteye gitmeden önce yazılıma giriş yapmak istiyorum. Java ve C# ile baslamam doğru olur mu ya da ne gibi sıkıntılar çekerim?

Eğer sıfırdan başladıysanız i Python'dan başlayın temeli aldıktan sonra diğer dilleri öğrenmeye başlarsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Python'a ve HTML'e çok az da olsa bir bakmisligim var yani genel olarak mantıgi biliyorum ana hedefim oyun tasarlamak olduğu icin direkt C# ve Java'ya atılmak istiyorum. Herhangi bir zorluk yasar miyim?

Eğer sıfırdan başladıysanız i Python'dan başlayın temeli aldıktan sonra diğer dilleri öğrenmeye başlarsınız.

Başlanır. Eğer hiç altyapınız yoksa Python ile başlamanızı öneririm. En azından doğru noktayı kavrarsanız gerisi daha kolay gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…