Yazılıma mı yapay zekalı tasarıma mı yönelilmeli?

kirmiziedis

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,

yaklaşık 10 senedir idari işler ve satın alma işlemi yapıyorum fakat yaptığım iş yanına hobi ve gelecekte belki de dönebileceğim bir iş olabilir diye düşündüğüm bir plan var.
Kendime bununla ilgili gerekli ekipmanlarımı aldım. Çok da iyi olmasa da m2 macbook 16gb'lik versiyonunu kullanıyorum.
udemy veya başka sitelerden eğitimi alarak grafik tasarım mı yapmalıyım yoksa yazılım mı diye sizlere sormak istiyorum.
Grafik tasarım konusunda da ekstra olarak 3 boyutlu mimari çizimlerde yapmak için tabletten bir kaç program çalışıyorum.
Bu işi yapan arkadaşlar var ise yorumları benim çok değerli olacaktır.
teşekkür ederim.

Hocam daha çok sizin zevkinize kalmış, grafik sektöründen çok haberim yok fakat yazılımdan orta seviyeye geldiğinizde biraz bıkabilirsiniz. Yazılım sektörüne girdikten sonra hangi tarafta ilerleyeceğiniz de önemli. Mobil geliştirici mi, desktop uygulaması mı, oyun mu web mi?

Yazılım sektörü mecburi değilseniz veya sevmiyorsanız çekilmez. Ben sevdiğim için yapıyorum ama ara sıra hiç bulaşmasaydım dediğim de oluyor. Tabii ki her sektörün kendine göre zorlukları da var.

Karar vermek için yazı tura atın, eğer yazılım geldiyse ama içinizde keşke grafik olsaydı gibi bir his olursa grafiğe, grafik geldiyse keşke yazılım olsaydı diyorsanız yazılıma yönelin.

Jack Sparrow'un neyi istediğini gösteren pusulası gibi bir şey oluyor.

güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
aslında grafik daha fazla ağır basıyor.
bunun için macbook ve ipad aldım. Ipad üzerinden procreate üzerinden bir kaç eğitime başladım gibi fakat grafik tasarım konusunda daha bakamadım.

ama insanların yorumlarını merak ettiğim için böyle bir başlık açtım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…