Rehber Yazılıma nasıl başlamalıyız?

GitHub ornekleri kesinlikle iyi kaynaklar, freeCodeCamp gibi seyler de olabilir ama GitHub reposu incelemek isin anahtari bence.

Okulu birakmasaymis keske, universite ile taclandirirmis...
Çalışkan bir çocuk değildi. Hem yapamazdı hem de zamanı yoktu.

En azından açıktan liseyi bitirebilirdi. Ve isterse o alan ile ilgili üniversiteye giderdi veya onu da açıktan okurdu.

Çocuk eşit ağırlık seçti, ben sayısal, sınıflarımız ayrıldı yani. Açıktan okuyorda olabilir, tam olarak bilmiyorum.

Meslek değil de hobi olarak yazılım öğrenilir mi? Liseye geçince Udemy ile Python sonra C++ sonra C#, HTML vs. öğrenmeyi düşünüyorum. Fakat meslek olarak değil.

Meslek değil de hobi olarak yazılım öğrenilir mi? Liseye geçince Udemy ile Python sonra C++ sonra C#, HTML vs. öğrenmeyi düşünüyorum. Fakat meslek olarak değil.
Öğrenilir. Neden öğrenilmesin? Fakat hobi de olsa düzgün bir yol izlemeni öneririm. Anlattığın sıraya bakarsak kafan oldukça karışık duruyor. Ayrıca belli bir sıralama yok bu işte -istisnalar harici-.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…