Yazılıma nasıl başlanmalı?

Öyle yapmayı düşünüyorum bende.

Ama önemli olan burada bilgileri aldıktan sonra hesabı ele geçirmek böyle bir şeyi yapacaksan kullanıcı aktif degilken (genelde gece yaparlar bu işleri) hesaba girip hesabın bilgilerini degiştirmen lazım.

Bir uçtan başla. Ve en önemli konu kesinlikle "sürekli tutorial izleme". Modern çağın virüsü resmen. Herkes video izleyerek yazılım öğrenmeye çalışıyor. Kesinlikle aklında bir proje belirle ve temel eğitim videolarını izledikten sonra araştırarak o projeyi yapmaya çalış. Başka öğrenme yolu yok maalesef.

Doc en iyiside siber güvenlikle ilgili pek bilmiyorum. O yüzden video önermiştim ben. Ama makaleler falan vardır onları okuyabilir.

Ama önemli olan burada bilgileri aldıktan sonra hesabı ele geçirmek böyle bir şeyi yapacaksan kullanıcı aktif degilken (genelde gece yaparlar bu işleri) hesaba girip hesabın bilgilerini degiştirmen lazım.

Aslında o kadar değil sadece anonim bir şekilde mesaj yazıp hesabı salacağım sadece tek isteğim giriş yapmak ve bir mesaj vermek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…