Yazılıma nereden başlamalıyım?

Algoritma ve mantık hmm.

yardımlarınız için teşekkürler halen böyle iyi insanların olması iyi cevaplarını ve bilgilelendirmeniz için teşekkürler

Algoritma ve mantık hmm.

Bu algoritma ve mantık konusunu daha da anlaşılır yapmak istersek algoritma kodun düzeninden gelir diye düşünüyorum mantık da algoritmayı ayakta tutar mantık konusunu kodu okumak kodun nasıl çalıştığını anlamak gibi düşünebilirsiniz.

Samimi söylüyorum vazgeç. Yani kusura bakma sen böyle temel bir soruyu Google üzerinden ya da farklı kaynaklar üzerinden araştırmaya üşeniyorsan gerçekten o iş olmaz. Sektöre girdiğinde, bir konuda Senior'a soru sorduğunda sana vereceği cevap araştırdın mı ya da git şuradan araştır diyecektir.

Arkadaşlar merhaba. Başlıktan da belirttiğim gibi sizce yazılıma 0'dan nereden başlamalıyım? Sizce Linux mu yoksa Python mu? Açıklarsanız sevinirim iyi geceler.
Unity yükleyip YouTube'dan video izleyebilirsiniz ben böyle böyle geliştim oyun programlama olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…