Yazılıma nereden başlanmalı?

michaelcorleone1

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, bu sene üniversiteye başlayacağım. Boş boş vakit geçirmek yerine her gün 2 saat civarı vakit ayırıp az da olsa yazılım öğrenmek istiyorum. Bölümümle alakası yok ama yine de beceri olarak kendime eklemek istiyorum. Ama bu konuda sıfırım. YouTube üzerinden ücretsiz olarak bulabileceğim kurslar nelerdir? Veyahut sizce nasıl ve nereden başlamalıyım?

Arkadaşlar merhaba, bu sene üniversiteye başlayacağım. Boş boş vakit geçirmek yerine her gün 2 saat civarı vakit ayırıp az da olsa yazılım öğrenmek istiyorum. Bölümümle alakası yok ama yine de beceri olarak kendime eklemek istiyorum. Ama bu konuda sıfırım. YouTube üzerinden ücretsiz olarak bulabileceğim kurslar nelerdir? Veyahut sizce nasıl ve nereden başlamalıyım?

Bu konuyla alakali YouTube'da yüzlerce video var hatta buradaki gibi forumlarda da halihazırda açılmış başliklar var.

Algoritmayı öğren ilk önce sonra ne geliştirmek istediğine karar ver kullanılan dili öğrenmeye başla bunların yanında ingilizceyide ihmal etme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı