yazılımıseviyorum Hectopat Katılım 17 Mayıs 2019 Mesajlar 6 19 Mayıs 2019 #1 Ben lise 1 Öğrencisiyim ve bilgisayar ve yazılıma büyük ilgim var. Zayıf bir bilgisayarım var. Yazılımı hiç ama hiç bilmeyen, sıfırdan başlatacak: Kitap, web sitesi, kanal önerilerinizi bekliyorum. Phyton, C, C++, Java hangisiyle başlayayım? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2019
Ben lise 1 Öğrencisiyim ve bilgisayar ve yazılıma büyük ilgim var. Zayıf bir bilgisayarım var. Yazılımı hiç ama hiç bilmeyen, sıfırdan başlatacak: Kitap, web sitesi, kanal önerilerinizi bekliyorum. Phyton, C, C++, Java hangisiyle başlayayım?
199688 Kilopat Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 8.705 Makaleler 2 Çözümler 29 Yer İzmir 19 Mayıs 2019 #2 Bence Phyton. Ben de oradan başladım. Bayadır alıştırma yapmıyorum gerçi ama kolay gibi.
snrkaan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.432 Makaleler 6 Çözümler 6 19 Mayıs 2019 #3 Ben java öneririm. "TheNewBoston" youtube kanalı ile temelleri öğrenebilirsin.
Ufukov Kilopat Katılım 9 Mayıs 2019 Mesajlar 35 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2019 #4 Ben Phyton ve her ne kadar programlama dili kabul edilmese de HTML ile başladım.
D Del Piero Hikmet Hectopat Katılım 9 Kasım 2018 Mesajlar 30 19 Mayıs 2019 #5 yazılımıseviyorum dedi: Ben lise 1 Öğrencisiyim ve bilgisayar ve yazılıma büyük ilgim var. Zayıf bir bilgisayarım var. Yazılımı hiç ama hiç bilmeyen, sıfırdan başlatacak: Kitap, web sitesi, kanal önerilerinizi bekliyorum. Phyton, C, C++, Java hangisiyle başlayayım? Genişletmek için tıkla... Her yerde aynı konu açıp bakmak varken neden sürekli yeni konu açıyorsunuz ki?
yazılımıseviyorum dedi: Ben lise 1 Öğrencisiyim ve bilgisayar ve yazılıma büyük ilgim var. Zayıf bir bilgisayarım var. Yazılımı hiç ama hiç bilmeyen, sıfırdan başlatacak: Kitap, web sitesi, kanal önerilerinizi bekliyorum. Phyton, C, C++, Java hangisiyle başlayayım? Genişletmek için tıkla... Her yerde aynı konu açıp bakmak varken neden sürekli yeni konu açıyorsunuz ki?
K KaanB3Y Kilopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 351 Makaleler 1 Çözümler 4 19 Mayıs 2019 #6 Kitap işi boş iş bana göre, ders videosu izleyip proje geliştirmiştim ben zamanında daha sonra zamanla ögrenirsin her bir dil ortalama orta düzey için 2-3 sene min alır.
Kitap işi boş iş bana göre, ders videosu izleyip proje geliştirmiştim ben zamanında daha sonra zamanla ögrenirsin her bir dil ortalama orta düzey için 2-3 sene min alır.
PORSHİUS Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 2.466 Çözümler 15 19 Mayıs 2019 #7 Del Piero Hikmet dedi: Her yerde aynı konu açıp bakmak varken neden sürekli yeni konu açıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Katılıyorum, Onlarca konu içerisinde çok güzel cevaplar var iken insanlar yeni konu açmayı düşünüyor. Maksat kendini inandırmak.
Del Piero Hikmet dedi: Her yerde aynı konu açıp bakmak varken neden sürekli yeni konu açıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Katılıyorum, Onlarca konu içerisinde çok güzel cevaplar var iken insanlar yeni konu açmayı düşünüyor. Maksat kendini inandırmak.
A apkalipto Hectopat Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 615 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2019 #8 Önerim şimdiden üniversite sınavına odaklanman.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 19 Mayıs 2019 #9 Öncelikle algoritma ve akış diyagramlarının mantığını kavra. Önerim Python ile başlamandır. 10 Derste Algoritma ve Programlama Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın. m.youtube.com Python için Mustafa Murat Coşkun, C# için Murat Yücedağ hocaların Youtube kanallarını takip edebilirsin. Python 3 Dersleri Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın. m.youtube.com C# Dersleri Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın. m.youtube.com C# Dersleri İkinci 100 Ders Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın. m.youtube.com 100 Derste Devexpress ve Araçları Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın. m.youtube.com
Öncelikle algoritma ve akış diyagramlarının mantığını kavra. Önerim Python ile başlamandır. 10 Derste Algoritma ve Programlama Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın. m.youtube.com Python için Mustafa Murat Coşkun, C# için Murat Yücedağ hocaların Youtube kanallarını takip edebilirsin. Python 3 Dersleri Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın. m.youtube.com C# Dersleri Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın. m.youtube.com C# Dersleri İkinci 100 Ders Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın. m.youtube.com 100 Derste Devexpress ve Araçları Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın. m.youtube.com
7 76087 Kilopat Katılım 1 Eylül 2015 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 4 20 Mayıs 2019 #10 Phython denilen bir sey yok. Python olmasin o.