2 296105 Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.130 Çözümler 4 22 Aralık 2022 #11 SweetTyw dedi: Sınavlarım olduğundan dolayı mesajlara bakamadıydım özür dilerim. Ben öneriyorum ama yani senin için farklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam 85TL olmuştu 4-5 gün önce aldım. Şuan çok ilgilenemesemde iyi gidiyor.
SweetTyw dedi: Sınavlarım olduğundan dolayı mesajlara bakamadıydım özür dilerim. Ben öneriyorum ama yani senin için farklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam 85TL olmuştu 4-5 gün önce aldım. Şuan çok ilgilenemesemde iyi gidiyor.
G GhoulTaha Zeptopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #12 ParasızAdam dedi: Kısa bir uyarıdan sonra geri geldim . Eğer C++ ile başlarsan sıkılır bırakırsın çünkü C++ zor bir dildir. Bot derken Discord bot ise Discord bot ile gelişemezsin. Genişletmek için tıkla... Ne tür botlar yapabilir hocam.
ParasızAdam dedi: Kısa bir uyarıdan sonra geri geldim . Eğer C++ ile başlarsan sıkılır bırakırsın çünkü C++ zor bir dildir. Bot derken Discord bot ise Discord bot ile gelişemezsin. Genişletmek için tıkla... Ne tür botlar yapabilir hocam.