Redmihizm Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #11 Arkadaşlar yardımcı olanlara teşekkürler. Öncekilere neden bakmadın diyenler için söyleyeyim herkes aynı programdan başlamıyor hani ve sadece program sormadım bu işe başlarken hangi kaynaklar izlenebilir de dedim.
Arkadaşlar yardımcı olanlara teşekkürler. Öncekilere neden bakmadın diyenler için söyleyeyim herkes aynı programdan başlamıyor hani ve sadece program sormadım bu işe başlarken hangi kaynaklar izlenebilir de dedim.
1 111520 Megapat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 1.322 Çözümler 3 27 Nisan 2023 #12 omercantr1 dedi: Hocam başlangıç için bence Java iyi bir tercih değil ben Python ile başladım. Java ile başlamaya çalıştım fakat çok zor geldi bana. Genişletmek için tıkla... Üniversitede Java ile başlatmışlardı ondan öyle dedim.
omercantr1 dedi: Hocam başlangıç için bence Java iyi bir tercih değil ben Python ile başladım. Java ile başlamaya çalıştım fakat çok zor geldi bana. Genişletmek için tıkla... Üniversitede Java ile başlatmışlardı ondan öyle dedim.